Sergio Ramos i India Martínez

Rumors sobre India Martínez i Sergio Ramos: La resposta de la cantant

Tornen els rumors sobre el presumpte idil·li entre India Martínez i Sergio Ramos.

Gairebé deu anys després, els rumors es mantenen. Tot i que tot sembla indicar que la cantant i el futbolista mantenen un idil·li cada vegada més evident, ells segueixen negant-ho. Des que Sergio Ramos va fitxar pel Reial Madrid el setembre del 2005 procedent del Sevilla, el contacte entre aquests dos sevillans s'ha mantingut viu. Aleshores, India Martínez era una presència habitual a les festes que solia organitzar el central andalús a la capital espanyola. Segons el jugador internacional, aquesta invitació era perquè li agrada l'Índia com a cantant i ella s'encarregava d'amenitzar aquestes celebracions, improvisant actuacions que entusiasmaven l'esportista.

Des de llavors i malgrat el pas del temps, Sergio Ramos i India Martínez han anat despertant tota mena de sospites entre la premsa rosa. De fet, la cantant de "Si ella sabés", "Tot no és casualitat" i "90 minuts" ha emergit amb força com a principal causant de la forta crisi matrimonial entre Sergio Ramos i l'actriu i model Pilar Rubio, que va sortir a la llum durant l'estiu passat, malgrat que, segons les fotografies penjades al compte d'Instagram del veterà futbolista, no es percebien senyals de cap crisi.

Coincidint amb l'entrega dels Premis Dial 2024, celebrada el passat 15 de març a Tenerife, un reporter del programa de Mediaset, "Socialité", li va preguntar a India Martínez pel jugador que avui dia torna a vestir la samarreta del Sevilla, el club en què es va formar com a futbolista. La cantant va sortir del pas, exclamant: «És que no em solen preguntar, has estat el primer. No se solen atrevir».

Enèsima sospita

Aquest nou capítol en el suposat idil·li entre el futbolista i la cantant, és l'enèsima sospita que recau sobre ells, tot i que tant l'esportista com l'artista, han negat aquesta suposició i continuen compartint imatges de felicitat amb les seves parelles respectives.

Sembla que el retorn a Espanya de Sergio Ramos, després de la seva etapa al París Saint-Germain francès, no ha fet més que accelerar l'interès mediàtic per aclarir aquest presumpte idil·li romàntic entre dues figures en punt de mira permanent. No obstant i malgrat tant de rumor, a India Martínez se la segueix veient ben acompanyada del seu xicot, Ismael Vázquez, la seva parella oficial des de fa més d'una dècada. Vázquez és instructor de capoeira, però també especialista d'escenes de risc i un boig del cinema d'acció. Per a la cantant guanyadora d'un Goya per la cançó d'El niño (Daniel Monzón, 2014), Ismael Vázquez n'és el veritable amor.