Muntatge amb una imatge de Lázaro i Pablo Moreno durant un vídeo promocional. A l'esquerra una imatge amb un noi rient

VÍDEO: L'anunci viral de Lázaro i Pablo Moreno, de Tor

Un esquetx antològic

Basada en el llibre "Tor. Tretze cases i tres morts", de Carles Porta, ha donat origen a una de les sèries més impactants i sorprenents de TV3: Tor.

Pablo Moreno és l'hereu de Palanca, i germà de Lázaro, antic mosso de Palanca. La usuària @micosincer_ ha publicat un tuit al seu compte d'X (Twitter), en què sota el títol de "Déu del cel què collons", comparteix un vídeo de TikTok d'@autoescolapallars on comenten que obren una nova secció a la localitat de Tor, “per ensenyar a conduir en alta muntanya. Els nous professors de Tor i de La Pallars són...” i es veuen els dos carismàtics germans en el seu habitual estil. El vídeo acaba amb un agraïment: "gràcies a Pablo i a Lázaro de Tor per haver volgut participar en aquest esquetx".

Un tuit que ha causat una gran simpatia en molts usuaris, que també han volgut proclamar la seva debilitat per Lázaro...

L'èxit de la sèrie i l'autoescola pallaresa

La docusèrie creada pel periodista lleidatà Carles Porta, ha acumulat gairebé 3 milions d'espectadors durant la seva emissió a TV3 –que va començar el 29 d'abril i va concloure el dilluns 17 de juny– i més de 3 milions de reproduccions a la plataforma de streaming 3Cat . El format s'ha posicionat setmana rere setmana com a “imbatible” a la franja horària que ocupava a la graella televisiva, segons la cadena de televisió pública catalana. L'última entrega, "Foc encès", va repassar els sospitosos de l'assassinat de Sansa perquè fos l'espectador qui decidís si algun acumulava proves suficients per ser acusat. La seva emissió en directe dilluns va enganxar fins a 642.000 espectadors d'audiència acumulada i va obtenir una quota de pantalla del 23,1%. Va ser el programa més vist del dia a Catalunya.

Porta ha assegurat que “Podria fer vuit capítols més. Hi ha coses que no les he posat o bé perquè legalment són un problema, o bé perquè no són prou confirmades o contrastades, perquè no cal anar tan lluny… Jo volia compartir una història que a mi m'ha acompanyat vint-i-set anys amb la gent. Si són coses que hauria de dir, ja ho hauria dit.”

La Pallars és l'autoescola amb més anys d'experiència de Catalunya, per això disposen d'un equip de professionals experts en permisos de conduir, que ajuden a guiar quina és la millor opció per a cada persona. Ofereixen diferents formes de pagament que s'adapten a les necessitats de cada alumne i disposen de packs amb descomptes increïbles que inclouen tot allò que un alumne necessita per obtenir el permís.