Muntatge amb una imatge de Marta Torné del vostre compte d'Instagram. A l'esquerra una imatge amb una noia a un centre de bellesa

[FOTO]: El canvi de look de Marta Torné

La famosa presentadora catalana comparteix el seu nou aspecte

Nascuda a Barcelona el 10 de març del 1978, Marta Torné és una actriu i presentadora de televisió, que ha aconseguit la fama gràcies a l'èxit del programa Eufòria de TV3, que presenta juntament amb Miki Núñez.

Marta Torné va fer els primers passos televisius de la mà de Jordi González i CityTV -abans de reconvertir-se en 8TV-. Posteriorment rebria una gran oportunitat professional per presentar TNT, que es va crear el 2004 sota la idea que era 'la nova temptació' de Telecinco. L'èxit va ser tan notori, que fins i tot li va permetre a Marta substituir la mateixa Ana Rosa Quintana al seu programa de televisió durant les vacances. Tot això la va animar a provar fortuna com a actriu, convertint-se en una de les protagonistes de la sèrie El internado, interpretant el personatge de María Almagro.

La trajectòria professional de Marta està molt vinculada a Mediaset, amb espais de tota mena, alguns de més repercussió que altres, però on sempre ha aportat el seu grau de gran professional. El 2022 es convertiria en la copresentadora d' Eufòria, el programa concurs musical de la cadena pública catalana que ha anat aconseguint un èxit gradual veritablement demolidor, i Marta és una de les seves grans artífexs.

El gran moment de Marta Torné

La fama de Marta Torné és tan gran que actualment qualsevol publicació seva es converteix en un veritable fenomen. Això és, més o menys, el que ha passat amb la publicació del canvi d'imatge a través del seu compte d'Instagram. Un new look estiuenc modelat per un dels seus centres de bellesa de capçalera, Anara by Ana Lleida. El resultat ha satisfet la presentadora i actriu catalana, com ho demostra el seu post: “gràcies per aquest super color amb molta llum per a l'estiu. M'encanta!!! I a vosaltres?”.

Imatge de Marta Torné, del seu compte d'Instagram
Marta Torné, del seu compte d'Instagram | Instagram de Marta Torné

La publicació de la Marta ha generat nombrosos comentaris per part d'alguns dels seus més de mig milió de seguidors. Mentre uns opinen que millor de morena, a uns altres els encanta i coincideixen que el seu aspecte ara sembla més juvenil; en qualsevol cas, tots coincideixen en la seva bellesa.

Imatge de Marta Torné i el seu new look
El new look de Marta Torné, del seu compte d'Instagram | Instagram de Marta Torné

Anara by Ana Lérida és un saló de perruqueria ubicat a la zona alta de Barcelona, al centre de Sant Gervasi-Galvany. Amb 20 anys de treball i lideratge és un dels salons d´Alt Standing amb més prestigi de la ciutat comtal. Acabat decorat per la reconeguda interiorista Eva Martínez i Luzio, es caracteritza per tenir un estil modern i elegant. És líder en productes de bellesa exclusius. L'equip d'Anara us rebrà amb els seus serveis per a homes i dones que vulguin renovar el seu look i donar personalitat als cabells.