Victòria Federica de Marichalar a un photocall

Ridícul de Victòria Federica de Marichalar parlant en anglès

Victoria Federica de Marichalar demostra que la seva educació privada no ha funcionat

Tot i que a molts no els agradi, a Catalunya tenim un model educatiu d'immersió lingüística amb què s'assegura que tots els estudiants de setze anys, quan acaben el seu ensenyament obligatori, dominen perfectament el català i el castellà. Això funciona amb aquells nois i noies que volen que funcioni, aquells que acaben l'ESO i aprofiten el sistema. No funciona amb aquells que s'acaben transformant en 'ni-nis' i que culpen el “separatisme” de tots els mals i consideren que la immersió lingüística és la causa del seu fracàs escolar.

El mateix ha passat a Casa Borbó amb Victòria Federica de Marichalar, però no amb el català i el castellà sinó amb el castellà i l'anglès. La neboda de Felip VI i Letizia Ortiz ha acudit a les millors escoles privades on s'estudiava amb un model educatiu en anglès, però no ha funcionat. Les escoles bilingües no han funcionat Va començar una carrera de Màrqueting i Comunicació a The College for International Studies de Madrid, però ningú no sap si s'ha acabat.

També va anar al St George's de La Moraleja i quan tenia només 12 anys va acudir a un internat a Mayfield, una ciutat anglesa. Victoria Federica de Marichalar va estar parlant fa uns dies amb el pianista Ludovico, artista del moment que actuava a un festival molt elitista. Algunes càmeres van captar la noia parlant anglès amb ell i va quedar demostrat que no sap. Poca fluïdesa, accent de Madrid, insegura... Tant és així que a Telecincoo, el Comte Lequio, que és família, la va criticar durament: "Sorprenent el mal que parla en anglès. No ho parla bé. Aquesta noia no en té ni idea. ".

Per què Alessandro Lequio i Victoria Federica són parents?

Alessandro Lequio és nét per línia materna de la infanta Beatriz de Borbó, que era la filla d'Alfonso XIII i Victoria Eugenia de Battenberg. Això ho fa besnét d'Alfons XIII i, per tant, primer segon de Felip VI, l'actual rei d'Espanya. Per tant, sí que hi ha un vincle familiar entre Alessandro Lequio i la família reial espanyola, encara que no és una relació de consanguinitat directa amb el rei Joan Carles, sinó a través d'un parentiu compartit. En aquest sentit, també és primer segon de la Infanta Elena, mare de Victòria Federica, per la qual cosa, encara que la relació familiar és molt llunyana, aquesta existeix encara que és evident que Lequio no té gaire simpatia envers els seus parents.