Muntatge amb Gerard Piqué i Shakira a primer terme. De fons, un escenari de guerra

Fi de la treva: El malnom de Shakira a Piqué

Torna la tempesta entre Shakira i Piqué

Qui deia que aquesta treva entre Gerard Piqué i Shakira seria la definitiva? Res més lluny de la realitat, perquè en una entrevista recent concedida al The Times , la cantant colombiana reconeix que pretén tancar la polèmica, però no sense abans dedicar-li una última cançó i anomenar-lo, ni més ni menys, que Lord Voldemort.

Voldemort és un dels grans dolents sorgits de la literatura i el cinema infantil/juvenil. És el dolent per excel·lència de la saga Harry Potter. Nascut amb el nom de Tom Sorvolo Ryddle, es va convertir en el mag més temible de tots els temps. Va néixer i va ser criat en un orfenat, per convertir-se posteriorment en un dels alumnes més avantatjats de la mítica escola de màgia, Hogwarts, fins al punt d'assolir la definició de llegenda per les seves grans qualitats. No obstant, no va trigar a mostrar símptomes de crueltat, sadisme, manipulació, sociopatia i megalomania.

Les perverses característiques que defineixen el tenebrós personatge que va immortalitzar l'actor britànic Ralph Fiennes a quatre de les pel·lícules de la saga sorgides a partir de l'univers creat per JK Rowling. Shakira ha creat un paral·lelisme entre Lord Voldemort i el seu ex, Gerard Piqué, mitjançant el qual deixa en evidència la manca de respecte que s'ha generat entre tots dos durant el transcurs del temps i l'inici d'una nova tempesta.

L'exjugador del Barça sembla aliè a tot això, immers com està a la direcció de la Kings League i en el seu suposat retorn al futbol professional amb la intenció de convertir-se en entrenador. Piqué està acostumat a ser el centre d'atenció mediàtic, amb Shakira o sense, però si és de la mà de la famosa estrella de la música, tot sembla encaixar molt millor.

De sacrifici i amor

A la mateixa entrevista amb The Times , Shakira va voler compartir el sacrifici de la seva vida amb Gerard Piqué: «Durant molt de temps vaig posar en pausa la meva carrera per Gerard Piqué, perquè ell pogués jugar a futbol. Hi ha moltíssim sacrifici que fem per amor». Paraules amb què la cantant de 47 anys ha volgut deixar ben clara la seva postura davant la seva exparella.

Ara sembla pretendre tancar les ferides amb un comiat en forma de disc. Aquest proper divendres, 22 de març, sortirà a la llum l'àlbum "Las mujeres ya no lloran (Women no longer cry)", que inclou la cançó "Última" , tota una declaració d'intencions per part de l'estrella de Barranquilla.