Si menjar és un plaer de la vida, anar a un restaurant per evitar l'acció de cuinar és una fantasia. Els restaurants són uns establiments essencials per estalviar temps a la societat. És molt usual, de fet, que moltes empreses paguin el dinar de restaurants als seus treballadors per tal de no perdre hores laborals.
Un bon restaurant és aquell en què hi ha un menjar de qualitat i una atenció al client magnífica. Amb la suma d'uns quants factors el resultat esdevé un dels millors establiments de Catalunya. Per detectar aquests locals és essencial conèixer l'entorn i tot s'accelera quan es tracta d'un restaurant amb una estrella Michelin.
Nandu Jubany, més de 300.000 seguidors
Aquests restaurants anuncien indirectament abans d'entrar que el menú serà excel·lent i car. Un establiment amb aquestes característiques que triomfa a les xarxes és el restaurant de Can Jubany. Encapçalat per Nandu Jubany, el local presumeix de ser de cuina catalana.
El cuiner és tan famós que ja supera els 333.000 seguidors a les xarxes socials. De fet, les seves publicacions gairebé diàries acumulen milers de "m'agrades". En les últimes imatges ha fet viral el seu hort en què ha destacat un producte per damunt dels altres.
Els tomàquets de Nandu Jubany
Concretament estem parlant dels tomàquets, els quals destaca i afirma que és una passada treballar amb ells.En la seva publicació, el cuiner ensenya el procés de la seva collita. Des de la planta fins a la cistella, passant per la neteja amb aigua.
El tomàquet és un producte essencial per la cuina catalana. De fet, en un dels plats més típics com és el pa amb tomàquet n'és un dels elements principals. Si aquest és de qualitat, el menjar tradicional millora desmesuradament.
El tomàquet, un ingredient molt complet i amb moltes possibilitats
Així i tot, és una hortalissa molt versàtil que acostuma a enriquir qualsevol plat i que es pot presentar de diverses maneres. Tomàquet fregit, natural o confitat són alguna de les formes que pot agafar. A més, pot acompanyar plats com l'amanida, els espaguetis, el risotto o gaspatxo, entre molts altres.
El secret de la bona cuina es basa en la qualitat dels productes. Com en aquest cas, si els productes són de l'hort i de casa, el resultat millorarà per moments. Menjar és un plaer de la vida i fer-ho estalviant-se temps, encara ho és més.