Una dona somrient posa en un jardí amb un vestit colorit i revelador, mentre un cercle borrós a la cantonada esquerra destaca un objecte no identificat.

El pastís de formatge de Cristina Pedroche: Una recepta que triomfa 4 anys després

La publicació acumula més de dos milions i mig de visualitzacions

Una de les accions més importants per a l'ésser humà és l'alimentació. Menjar és un dels plaers de la vida, però fer-ho bé és essencial per al cos humà. De fet, una bona nutrició protegeix l'ésser humà de malalties com ara la diabetis, cardiopaties o, fins i tot, el càncer.

Una quantitat variada d'aliments que puguin donar energia al consumidor és el més fonamental en els menjars. En els darrers anys s'han fet molt virals les receptes de cuina, que sovint descobreixen plats que la societat no sabia que existien. La bona pinta que acostumen a tenir els resultats condueix a la motivació de la gent per provar-ho.

Una persona sosté un llibre de cuina obert en una pàgina que mostra una recepta de tacs de vaca carnites, amb una imatge dels tacs en un plat.
Recepta de cuina | Pexels, RDNE Stock project

El pastís de formatge de Cristina Pedroche

Els últims dies s'ha tornat a viralitzar un pastís de formatge que va publicar Cristina Pedroche a les seves xarxes socials. És molt habitual que diferents usuaris, tot i haver passat 4 anys, segueixin compartint la recepta que tant va triomfar. De fet, la publicació de la presentadora espanyola supera els dos milions i mig de visualitzacions.

El contingut és molt simple, un vídeo amb música èpica i un pastís de formatge donant voltes manualment en un plat. Una intervenció final d'una cullera fa allò que tothom voldria fer, emportar-se un tros de pastís. A la descripció de la publicació hi ha tota la informació per a l'usuari per repetir el resultat.

Els ingredients i les respostes dels usuaris

En primer lloc hi ha els ingredients i els seus grams corresponents. Els que més destaquen són els 500 grams de formatge crema, 5 ous, 200 grams de sucre i 250 grams de nata. Després dels elements bàsics, Pedroche explica pas a pas com fer la base de galetes i preparar-ne el resultat final.

Una deliciosa llesca de pastís de formatge amb una escorça daurada i cremosa textura.
El pastís de formatge resultant | @cristipedroche

La publicació ha anat rebent interaccions des del dia que la va publicar fins a aquest mateix any. Alguns són preguntes sobre algun tipus d'ingredient o agraïments de qui ha provat de fer-la. "De quant el motlle?", "M'encanta el pastís" o "Excel·lent recepta" són alguns dels comentaris.

Els programes de cuina

Els programes de cuina han estat un èxit sempre. Ens hem de remuntar al 1984 per trobar la primera edició d'una emissió de gastronomia. Avui dia, triomfen més els concursos com Masterchef o Top Chef.

Amb l'auge de les xarxes socials, les receptes de cuina estan cada cop més a prop del consumidor. Tenir varietat en el consum d'aliments és bàsic per obtenir una dieta equilibrada. Menjar és un plaer de la vida, però cal saber detectar-ne la qualitat i els límits.