Muntatge amb una imatge de Chenoa durant una entrevista. A l'esquerra, una imatge de David Bisbal durant una entrevista

Per fi surt a la llum tota la veritat sobre la ruptura entre Chenoa i David Bisbal

El programa "Fiesta" de Telecinco revela la clau

Telecinco continua ocupant un lloc privilegiat pel que fa als seus coneixements sobre els problemes de les relacions sentimentals dels famosos, les ruptures i les principals causes.

Chenoa i David Bisbal eren una de les parelles preferides del públic. Per separat es feien estimar i junts semblaven protagonitzar una mena de conte de fades. Però aquesta relació tan idealitzada es va trencar i tothom va assenyalar una persona com a principal culpable de la ruptura: la dissenyadora de moda i joies d'ascendència cubana, Elena Tablada. Les càmeres havien captat junts i molt ben avinguts a Tablada i Bisbal. Tot i això, ara tot sembla indicar que no va ser Tablada la causant de la ruptura.

El programa "Fiesta" de Telecinco, que presenta Emma García, i més concretament un dels seus col·laboradors, el periodista Aurelio Manzano, han revelat la noia que va precipitar la separació de l'adorada parella. Es tracta d'una ballarina veneçolana que formava part de l'equip de ballarins amb què va comptar David Bisbal durant la gira per Llatinoamèrica.

L'amor va néixer a OT

La mediàtica relació entre David Bisbal i Chenoa va néixer a partir de la seva trobada a "Operación Triunfo" i es va mantenir vigent durant tres anys. Aleshores eren molt joves, estaven enlairant-se professionalment i el món semblava aturar-se als seus peus. Ja han transcorregut vint anys des d'aquells dies i cap dels dos no ha arribat a explicar els veritables motius de la finalització del seu idil·li, però actualment s'apunta a la possibilitat exposada per Manzano com el motiu més probable.

David Bisbal té 44 anys. La presència del cantant andalús a "Operación Triunfo" va significar tot un impacte per a l'audiència televisiva espanyola; tot i que va acabar en segon lloc, es va convertir en la imatge més icònica d'aquell format de concurs musical televisiu que va suposar un punt d'inflexió per a les graelles televisives. La seva carrera ha quedat reconeguda amb cinc discos de platí, ja que el seu àlbum titulat "Premonició" va vendre més de 400.000 còpies d'exemplars en només una setmana.

Per la seva banda, María Laura Corradini Falomir, artísticament coneguda com a Chenoa, actualment té 48 anys. La seva participació a OT tampoc va passar precisament desapercebuda, i juntament amb Bisbal, es va convertir en el seu principal reclam. Va quedar classificada en quarta posició, però no va trigar a publicar el disc "Chenoa", que va arrasar venent més de 500.000 unitats. Va ser reconeguda amb el premi a la millor intèrpret europea segons el concurs Eurobest. La seva carrera va continuar imparable. Sota el títol de "Dream Fest", el 2020 duria a terme la seva última gira fins ara.

El millor moment de tots dos ja sembla haver passat, però tot i això segueixen sent molts els que es pregunten per les claus del seu èxit i el perquè de la separació. Els apunts de “Fiesta” semblen haver trobat la resposta definitiva.