Imatge en què es pot veure Gerard Piqué i Shakira a la part dreta

Shakira torna a parlar i dóna novetats sobre la seva relació amb Piqué

La cantant colombiana fa pública unes confessions sobre la seva relació amb Gerard Piqué

El 4 de juny del 2022 Shakira i Piqué feien públic, mitjançant un comunicat oficial, que posaven punt final a la seva relació que es va iniciar el 2010 després del Mundial de Sud-àfrica. La cantant de Barranquilla i el futbolista del FC Barcelona havien estat una de les parelles de moda al món del futbol i que la ruptura va portar la cantant a mudar-se a Miami amb els dos fills de la parella, Sasha i Milan.

Shakira va llançar unes lletres contra Gerard Piqué

Shakira ha fet de les seves cançons sempre una via més d'expressió dels seus sentiments a cadascun dels moments de la seva vida i trajectòria com a cantant. Precisament, just després de trencar el seu matrimoni amb Gerard Piqué, l'artista colombiana es va unir amb el DJ Bizarrap per compondre una de les cançons que crearien un gran enrenou mediàtic.

I és que, en aquesta cançó, en clara al·lusió als motius de la seva ruptura, Shakira atacava l'exfutbolista del Barça pels motius que l'havien portat a haver de finalitzar la relació, especialment el de la relació sentimental que Piqué estava mantenint amb Clara Chia. Aquest va ser el principal motiu del divorci entre la cantant i el futbolista i que va posar fi a una relació que va durar més d'una dècada.

La darrera confessió de Shakira

La cantant de Barranquilla, ja instal·lada a Miami, va sorprendre amb unes declaracions recents en què expressava els sacrificis que va haver de fer durant els anys que va estar casada amb Gerard Piqué a Barcelona. Més en concret, Shakira va afirmar que "hi va haver molts sacrificis per amor. Durant molt de temps, ho he aparcat tot per estar al costat de Gerard i que ell pogués jugar a futbol".

SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53

L'artista sud-americana deixava clar els condicionants que va tenir a nivell personal i professional durant els anys que va estar instal·lada a Barcelona vivint amb el seu marit Gerard Piqué.

Vides per separat

Després de la tempesta i de l'enrenou que va generar l'abrupta ruptura entre tots dos, tant Piqué com Shakira segueixen amb les seves vides professionals. En el cas de l'excentral del Barça es dedica als seus negocis com a empresari. Doncs actualment Piqué és el propietari del 90% de l'Andorra de la lliga Hypermotion.

A més, també ho compagina sent el president de l'empresa Kosmos, que es dedica a l'organització de grans esdeveniments esportius com ara la Copa Davis de tennis. Piqué també es va associar al desembre de 2022 amb influencer Ibai Llanos per a la creació de la Kings League i la Queens League. Pel que fa a Shakira, segueix amb la seva carrera musical, destacant el senzill anomenat ''Acròstic'' i que dedico als seus dos fills.

A més, el juny de 2023 va anunciar la seva nova cançó, ''Copa buida, que va realitzar amb la col·laboració de Manuel Turizo. El mes de febrer passat l'artista va anunciar el títol del seu dotzè àlbum d'estudi, ''Las mujeres ya no lloran', que serà publicat el 22 de març de 2024.