Marc Lorenzo Macià

Foto d'autor de Marc Lorenzo
e-mail icon
linkedin icon
x icon
instagram icon

Hola, em dic Marc Lorenzo Macià. Visc a Sant Cugat del Vallès. Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Adminstració per la Univeristat Autónoma de Barcelona. A més, també tinc Postgrau en Periodisme Esportiu per la Universitat Internacional de Catalunya, i Màster en Periodisme Esportiu per la Universitat Villanueva de Madrid.

Des de ben petit he tingut la sort de practicar molts esports. Des de futbol, basket, tenis, pàdel, judo, natació o ciclisme. Sempre m'ha apassionat el món de l'esport, també des de la vessant més periodística. He treballat a tots els tipus de mitjans de comunicació, des de Barça TV - on hi he estat 11 anys - El Punt Avui Televisió, Catalunya Ràdio, Mundo Deportivo i Mediapro.

Em considero una persona treballadora, constant i molt disciplinada en la meva feina. Sóc un enamorat del senderisme i la naturalesa, ja que tinc la sort de practicar-la al viure molt a prop de la serralada de Collserola. A més sempre m'ha interessat la bona gastronomia i els animals de companyia.

Muntatge amb l'Estadi Heliodoro Rodríguez López i una ombra negra al centre amb l'escut del Tenerife
Montage amb l'Estadi del Benito Villamarín, un interrogant negre a dalt a l'esquerra, el jugador Ez Abde al centre i un cercle amb Xavi Hernández a dalt a la dreta