Muntatge amb una imatge de Shakira a primer terme. A la cantonada superior dreta, dins un cercle, Joan Piqué

El malnom que utilitza Shakira contra el seu ex sogre

Shakira torna a la càrrega i el culebrot no s'acaba mai

Passa el temps, però Shakira sembla aferrada a continuar parlant malament no només de la seva exparella, Gerard Piqué, sinó també dels seus exsogres. No sent suficient tots els temes musicals que ha fet arran de la seva separació, porta l'aparent rancúnia més enllà i despotrica també contra els avis de Milan i Sasha. I és que ha transcendit que Shakira tindria un malnom habitual que fa servir per a cadascun, tant per a Montserrat Bernabeu com per a Joan Piqué.

Shakira anomena "l'ogre" el seu ex sogre

En aquest sentit, els sobrenoms són “la bruixa” per a la Dra. Montserrat Bernabeu i “l'ogre” per a Joan Piqué. Silvia Taulés, periodista experta en la relació entre l'exfutbolista i la cantant, diu: “És un pseudònim lleig. És una guerra que ni acaba ni acabarà. Anomena a la sogra la bruixa i al sogre l'ogre. Ella i la seva família, els seus germans ho diu tal com raja. L'odia. El problema que tenen és que Shakira el culpa dels seus problemes amb Hisenda perquè és administrador de les empreses de Gerard Piqué i ella hi estava ficada. I l'assessor fiscal de Joan Piqué era assessor fiscal de Shakira. Ella l'anomena l'ogre davant de tothom. Van advertir que faria una cançó forta contra l'ogre, la darrera cançó”.

I és que el que és criticable, com assenyala la Silvia, és que es posi els avis i els mateixos néts en els seus problemes o ressentiments que hagin quedat després de la seva separació. De fet, la relació Shakira-Joan Piqué no fa més que deteriorar-se. Ella culpa els seus exsogres de la seva separació, a més que va afirmar de manera contundent que ells amagaven Clara Chía a casa seva mentre Gerard Piqué l'estava coneixent. Sobre això, tant Montserrat com Joan han desmentit aquestes declaracions, però per a la colombiana no n'hi ha prou.

La veritat és que els pares d'en Gerard eviten en la mesura del possible referir-se a la seva ex jove. Abans ja han rebut indirectes de la barranquillera, però se'n mantenen al marge pel benestar dels seus néts. Un dels moments més tensos va passar quan la cantant colombiana encara vivia a Barcelona. Aleshores va col·locar una bruixa mirant cap a la casa dels seus exsogres. Un fet que va ser molt mediàtic i que va evidenciar el malestar de la cantant contra els pares de Gerard Piqué.