Imatge de Daniela Costa. A la dreta un crespó negre com a senyal de dol per la seva mort

Mor als 42 anys l'actriu catalana Daniela Costa

La seva parella ho ha fet públic a través de xarxes socials encara que no han transcendit les causes de la mort

L'actriu catalana Daniela Costa ha mort aquest dijous als 42 anys, segons ha fet pública a les xarxes socials la seva parella, el també actor Óskar Salcedo. Costa havia participat en sèries televisives com 'En sortir de classe', 'Hospital Central' o 'Els meus adorables veïns'. En aquesta darrera sèrie, on interpretava el personatge d'Aitana Sagalés de Somontano, va coincidir amb actors catalans com Nuria Gago i Octavi Pujades. El personatge de Costa era precisament la millor amiga del personatge interpretat per Nuria Gago. Totes dues interpretaven joves de classe alta la vida de les quals va canviar quan una família humil agraciada amb un premi de loteria es va traslladar a viure a la seva urbanització.

Octavi Pujades y Daniela Costa en "Mis adorebles vecinos" 1/2

A banda dels papers a la televisió també havia fet teatre i cinema. En aquest últim àmbit va participar en cintes com 'Ens veurem a l'infern', de Martín Garrido, o 'Caleidoscopio', de Rafael Alcázar. De fet, en aquests darrers anys pràcticament havia desaparegut de la televisió i s'havia centrat en el teatre. A més d'actuar, Costa era una ballarina i cantant talentosa, amb habilitats en diversos gèneres musicals i estils de dansa. L'actriu no era gaire activa a les xarxes socials.

L'emotiu missatge de comiat d'Óskar Salcedo, el marit

"La meva estimada companya i mare del nostre fill Daniela Costa ens va deixar ahir en aquest pla físic per unir-se amb Déu i l'Univers, descansant en pau", ha escrit Salcedo a Instagram. La vetlla se celebrarà fins demà al matí al tanatori de Sitges.

Altres famosos com Miguel Ángel Muñoz han expressat el seu pesar. "No dono crèdit amb la vida. Descansa en pau, Daniela Costa. Familiars i amics més propers, us acompanyo en el sentiment", ha assegurat l'actor. Alfonso G. Extremera, cunyat de l'actriu també s'ha pronunciat assegurant que "Ahir tard va morir la meva preciosa, estimada i admirada cunyada, la sense parell Daniela Costa. Sempre estaràs en el meu record Descansa en pau Dani".