Muntatge de Shakira a primer terme. A la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, una imatge de la ciutat de Barcelona

Dur atac de Shakira contra Barcelona

Tot indica que Shakira no guarda gaire bon record de la ciutat que va ser casa seva durant molts anys

Shakira ja va llançar els seus dards enverinats contra Gerard Piqué, Clara Chía, els seus exsogres i algun personatge relacionat més de l'exfutbolista. Però clarament els atacs no estarien complets si la colombiana deixava passar a la ciutat on va passar els seus anys de relació. Encara que en realitat durant bona part del temps van viure a la propera localitat d'Esplugues. La família va comprar tres habitatges perquè els pares tant del llavors futbolista com de la cantant hi poguessin viure. I és que, per continuar amb la polèmica, ara Shakira ja ha llançat durs atacs contra Barcelona, cosa que es va poder escoltar a les seves declaracions per motiu dels Premis Billboard de la Música Llatina del 6 d'octubre passat.

"Estar a Barcelona era pràcticament estar sola. Allà no hi ha una indústria musical activa. Cada vegada que tenia una idea havia d'esperar que el productor estigués a Europa i tingués ganes de venir a Barcelona. Tot va ser molt lent i moltes idees van quedar en no res. Em vaig quedar sense poder executar molts dels meus plans. Crec que per això també estava desmotivada. Ara, estar[a Miami], a prop de tants col·legues, productors, músics i amics, és una gran motivació", va ser la declaració que va donar la de Barranquilla sobre la seva estada, cosa que ha estat presa de la pitjor manera per molts catalans, especialment els que donen suport a Piqué en aquesta polèmica que ja fa molts mesos que dura.

Shakira canviaria la lletra de la Sessió #53

A més, ha recordat que el seu equip va veure malament el tema que va compondre amb Bizarrap, de manera que li va demanar canviar la lletra: "El meu equip em deia 'estàs boja, has de canviar aquesta lletra'. Amb la Sessió #53, 'canvia la lletra" , per favor, això no puc sortir'". Sobre això, la colombiana va sentenciar que "no sóc una diplomàtica de les Nacions Unides. Sóc una artista, sóc una dona, sóc una lloba ferida i deixeu-me en pau".

SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53

Les opinions a Twitter no es van fer esperar. Molts usuaris van recordar Rosalía, Aitana i Bad Gyal i les seves reeixides carreres a Barcelona. Altres, més crítics i amb mofa, li van recordar el deute amb Hisenda. En aquest punt, ja poques coses sorprenen de Shakira, almenys quan es tracta de girar full amb el tema Piqué.