Primer pla de la cara de Shakira

La resposta de Shakira a Bad Bunny després de la indirecta del cantant

Shakira li torna amb elegància

Quan es tracta d'aprofitar oportunitats, Shakira no en deixa passar ni una. I és que la barranquillera ha respost una indirecta que li va enviar Bad Bunny, arran de l'últim disc que va publicar el cantant aquest 13 d'octubre passat. El treball musical, anomenat "Nadie sabe qué pasará mañana", és una col·lecció en què intenta obrir-se als seus fans, més que aconseguir vendes o milions de reproduccions. Tot i això, una cançó en particular va cridar l'atenció dels oients, que no van trigar a associar-la a la colombiana.

El tema es diu "Los Pits" i té una frase que refereix clarament a la de Barranquilla: "Bad Bunny al cim, s'hi han d'acostumar. Ara els homes ploren, sí, però sense parar de facturar". I encara que molts asseguren que es tracta d'una petita burla contra Shakira, la cantant s'ho ha pres de la millor manera. És més, com no podia ser altrament, ha aprofitat per enviar una invitació de col·laboració a Bad Bunny.

BAD BUNNY - LOS PITS (Visualizer) | nadie sabe lo que va a pasar mañana

"Factarem junts llavors!" Aquest va ser el missatge que va escriure la colombiana en una de les seves stories d'Instagram, on va publicar aquest fragment de la cançó. El cert és que el Bad Bunny encara no s'ha pronunciat per acceptar o rebutjar la invitació, però sens dubte seria una cosa que tots dos aprofitarien al màxim.

Shakira espera col·laboració amb el Bad Bunny

El disc ha servit perquè el porto-riqueny parli de moltes personalitats conegudes. Entre elles hi ha Verstappen, Laura Bozzo i, per descomptat, Shak. Serà aquesta l'avantsala d'una col·laboració futura? Només el pas dels dies ho confirmarà.

La cantant colombiana treballa més que mai

L'últim any, Shakira ha continuat la seva exitosa carrera, mantenint el seu impacte i rellevància a la indústria musical. Ha publicat diverses cançons i col·laboracions que han aconseguit posicions significatives a les llistes d'èxits. Per exemple, la seva col·laboració amb Bizarrap a "BZRP Music Sessions - Vol. 53" va aconseguir el lloc 31 a les llistes i va estar present durant 5 setmanes. Un altre llançament notable va ser "TQG" amb Karol G, que va arribar al lloc 88 i va estar a les llistes durant una setmana.

Més enllà dels seus llançaments musicals, Shakira ha continuat sent una figura molt respectada a la música, reconeguda per la seva singularitat i el seu llegat. En una entrevista amb Billboard, la colombiana va esmentar la seva emoció en rebre números u consecutius a les llistes, destacant la importància de reinventar-se i trencar paradigmes fins i tot als 46 anys. Aquest enfocament en l'evolució constant ha estat una característica distintiva de la carrera.