Quants diners té Àngel Llàcer?

Ángel Llácer se sincera sobre els diners que té

Àngel Llàcer és una de les figures més mediàtiques de la televisió i els escenaris catalans. Nascut a Barcelona, el 16 de gener del 1974, Llàcer va començar a destacar com a actor gràcies a breus interpretacions en sèries de televisió. Tot i que únicament va participar en un episodi d' Estació d'enllaç (1997), un altre a Laura (1998), i un altre més a Ventdelplà (2010); aquests treballs no van passar desapercebuts. Posteriorment, es va responsabilitzar de la direcció i presentació del programa Els optimistes , a Catalunya Ràdio, i ha format part del jurat de Tu cara me suena , per a Antena 3 i en les seves nou edicions.

Tot i això i malgrat aquests inicis a la televisió i la ràdio, la veritable vocació d'Àngel Llàcer es troba als escenaris, i molt especialment pel que fa al vessant musical. Llàcer ha participat com a actor en fites com A Little Night Music (2000), The Full Monty (2001) i La botiga dels horrors (2019). La seva faceta teatral ha estat reconeguda amb un Premi Butaca al millor actor musical per El somni de Mozart (1998) i amb el corresponent al millor actor de repartiment per Mein Kampf (2000).

Gran acollida del públic a The Producers

L'últim gran èxit d'Àngel Llàcer és l'ambiciós muntatge del musical The Producers (2023), una adaptació del clàssic de Mel Brooks i Thomas Meehan, que ha estat adaptat pel mateix Àngel Llàcer amb Manu Guix, gràcies a la complicitat de la productora Nostromo Live.

The Producers segueix la història d'un parell de nois als quals se'ls acudeix un pla per produir l'escandalós musical més escandalós de Broadway. Creuen que poden aconseguir-ho amb tots els diners dels seus inversors, però quan s'aixeca el teló amb els seus cants gegantins i balls espectaculars, s'adonen que el seu pla ha sortit ridículament malament. Un espectacle que no ha evitat la polèmica, ja que Llàcer es va negar a mostrar-ho a la premsa especialitzada, provocant la sonada queixa del sector.

SPOT OFICIAL - THE PRODUCERS EL MUSICAL TEATRO TÍVOLI

Després de tants anys de presència notòria, Àngel Llàcer ha aconseguit albergar un important patrimoni econòmic. La quantitat de diners que acumula el peculiar actor i director ha arribat a les mans del popular presentador Jorge Javier Vázquez, coincidint amb l'assistència al teatre madrileny on s'estan duent a terme les funcions de The Producers .  Sembla que, entre funció i funció, Llàcer i Vázquez van parlar de les quantitats de diners que tenen acumulades en els seus comptes bancaris respectius. Si bé no sabem a quan ascendeix la suma de diners que acumula Llàcer, d'acord amb les declaracions del popular presentador de Supervivientes , mereix tots els diners del món, perquè per a ell «Llàcer és un Mestre sobre l'escenari».