Noe i Aitor en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 19 de març: La Noe aterrida per la foto que va fer el Daniel

També veurem trames centrades en la Carla i l'Eva

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i la situació està molt tensa. La Noe i l'Aitor es van fer un petó a l'Institut sense saber que el Daniel estava espiant i els va fer una foto. En el capítol de dilluns es va veure que el Daniel enviava una de les fotos - en aquesta no es veia com es besaven explícitament, cosa que fa pensar que n'hi ha més - a l'Eric. Segons l'avançament que ha ofert TV3, el noi té dubtes i li pregunta obertament a l'Adrià si pensa que la mare i l'Aitor estan embolicats.

La foto circula entre els nens i el Quique la intercepta. Quan l'ensenya a la Noe, ella s'espanta i decideix mentir a l'Èric. Creurà les paraules de sa mare?

L'actitud de la Carla crea friccions a la consultoria. Va ser bona idea contractar-la?

En una segona trama veurem que la Carla treballarà amb mal aspecte. La nora de la Gemma va començar molt bé a la consultoria. Va substituir la Noe durant un període de baixa i va ser eficient i va aportar millores. Fins i tot, sense voler-ho, va provocar que la Noe acabés deixant la feina i que tant Miquel com la Gemma decidissin renovar-la. Va començar exigint una pujada de sou i té alguns problemes amb la Cèlia, una altra de les treballadores de l'empresa.

La Carla té un caràcter força altiu. Per culpa d'aquest mal aspecte, un client li fa un comentari despectiu i la Gemma i el Miquel no la defensen. S'enfadarà i exigirà suport? Continuarà treballant molt de temps si segueix amb aquesta actitud? Provocarà això problemes entre nora i sogra?

Problemes entre el Salva i l'Eva

Finalment, S<el alva llegeix que han donat un càrrec al Ramon perquè no declari en contra de l'empresa. El Salva ho veu tot perdut i l'Eva s'enfada. A l'Eva li agrada el Salva perquè lluita per les causes perdudes, però la seva relació ha tingut problemes des de l'inici. Tant per les complicacions externes derivades de la denúncia a l'empresa del producte tòxic com per l'interès de la Marta a tornar-hi. L'Eva i la Marta estan barallades i la reconciliació sembla impossible. Aconseguirà la Marta tornar amb el Salva? Com s'ho prendria l'Eva si això passa?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 19 de març del 2024?

El capítol comença a les 4 i 10 de la tarda, uns minuts després que aquests darrers dies. Té una durada aproximada, comptant les pauses publicitàries, de 35 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.