Roger Coma amb una jaqueta negra

Qui és la dona de Roger Coma de 'Com si fos ahir'? Actriu de mítica sèrie de TV3

Roger Coma interpreta l'Iván a 'Com si fos ahir'

Els espectadors de la sèrie 'Com si fos ahir' poden gaudir cada tarda de dilluns a divendres d'actors i actrius tan importants com en Roger Coma, l'Eduard Farelo, la Gemma Germán, la Sílvia Bel, en Marc Cartes, l'Àurea Márquez, l'Elena Gadel i molts més . Tots ells són pilars molt importants en la cultura catalana i són coneguts per intervenir en altres sèries de TV3, en pel·lícules i també en obres de teatre del nostre país.

Altres vegades hem parlat d'altres actors i actrius com el Marc Cartes, la Montse Germán i l'Àurea Márquez, que van participar a Laberint d'Ombres, els dos primers amb història d'amor inclosa. Avui no us volem parlar-ne. Tampoc d'Eduard Farelo, que va tenir un paper molt important a Nissaga de Poder, on era el fill secret d'Eulàlia Montsolís (Emma Vilarassau). Us volem parlar de Roger Coma, que interpreta el paper de l'Iván a 'Com si fos ahir'.

Iván és una persona homosexual que en els darrers anys ha viscut una vida molt intensa i ara està tocant fons. Lluny de les càmeres, sabem que la seva parella també és una actriu molt coneguda a les sèries de TV3. Es tracta de Margalida Grimalt. Va aparèixer a La Riera, interpretant Mireia Flaquer, la filla d'Albert Flaquer un prestigiós advocat interpretat per Sergi Mateu i germana de Joan Flaquer, una bala perduda interpretat per Ruben Serrano.

La Mireia Flaquer era una jove molt correcta, procedent d'una família tradicional, cristiana practicant i adinerada. Treballava com a cambrera a La Fonda, el restaurant familiar de la família Guitart encapçalada per Mercè (Mercedes Sanpietro) i lloc preferent on giraven totes les trames de la sèrie.

Altres aparicions de Margalida Grimalt

Margalida Grimalt, nascuda a Sa Pobla (Illes Balears), també ha participat en altres sèries de TV3, com 'El cor de la Ciutat' i en diferents obres de teatre de Catalunya i de la resta dels Països Catalans. També ha participat a 'Leonart', 'Vallterra', 'Les coses grans' o 'Les molèsties'.

Vida familiar de Roger Coma i Margalida Grimalt

Pocs coneixen la seva relació, però els que la coneixen saben que porten una vida discreta i gens ostentosa, allunyada de les càmeres. Tenen tres fills. Comparteixen habitualment fotos als seus perfils d'Instagram. Per la seva discreció, no en sabem les edats i els noms. Mai no ho han manifestat a les xarxes socials. El que sí que sabem és que són una família feliç.