Marc i Etna en una escena de 'Com si fos ahir'. A dalt una emoticona amb cara d'ensurt

'Com si fos ahir' 14 de maig: Problemes entre el Marc i l'Etna per culpa del Maties

També veurem altres trames. Una relacionada amb la Vero i l'altra sobre els problemes creixents entre la Naiara i Patri

Dimarts. Segon capítol de la setmana de 'Com si fos ahir' i seguirem veient conseqüències del que ha anat passant els últims dies, especialment amb la trama dels suposats abusos que va cometre el Maties , pare del Jofre, en el passat.

La primera trama afecta directament el Marc i l'Etna, que es distancien pel tema del Maties, però el Marc vol recuperar-la. Ella no creu les acusacions contra el seu avi. Quan va a buscar la noia a casa seva, es troba el Maties a la porta. Què li dirà? Recordem que el Marc ja sap que és possible que en Maties abusés del seu pare. La situació és complicada per a tothom, especialment per a la Cati.

La Vero ho revoluciona tot

En una altra trama, la Vero vol agrair a Miquel tot el que ha fet per ella. El Miquel l'ha estat ajudant de franc per un problema laboral en el seu negoci d'estètica. Tot i que no ha tret diners ha conegut una dona i perquè la relació a poc a poc avança. L'Aitor i la Vero es coneixen i no connecten. És complicat connectar amb la Vero i l'Aitor pot ser que comenci a veure que poc té a veure el seu estil de vida amb el de la Noe. D'altra banda, la Vero ajudarà el Miquel amb la seva cita amb la Clara.

Els problemes de convivència entre la Patri i la Naiara van a més

Finalment s'acosta problema al pis de la Marta, on la Patri i la Naiara viuen de lloguer. Han agafat la Patri i no la Naiara pel treball de moderadora de continguts. La Patri no sap com dir-li-ho. Hi haurà conflicte. Això queda clar. Molts seguidors de la sèrie ja ho van anticipar fa poc quan es va saber que compartirien pis. Totes dues tenen un caràcter una mica “especial”, sobretot la Naiara. Serà la fi del pis compartit? Com afectarà això la Marta, que ja s'ensumava que la cosa podria generar problemes?

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' de dimarts 14 de maig de 2024?

Passades les eleccions, 'Com si fos ahir' ha recuperat el seu horari habitual per a tranquil·litat dels fans de la sèrie. Aquests van començar una campanya a xarxes socials per exigir que no s'emetessin 4 programes de 'Cuines' durant la campanya electoral. TV3 no en va fer cas però ara sí que s'ha recuperat l'horari habitual. Aquest dimarts el capítol començarà pocs minuts després de les quatre de la tarda.

Es podrà veure en directe per TV3. També a la plataforma 3cat.