Muntatge amb una imatge de Fernando Alonso durant una entrevista. A la dreta una imatge amb una cantant

¿Relació entre Fernando Alonso i una de les cantants més famoses del món?

Creixen les especulacions sobre el seu idil·li

El focus mediàtic en què es mantenen els esportistes d'elit és una constant on cada rumor sobre la seva vida personal i sentimental, per petit que sigui, alimenta qualsevol possibilitat de realitat. L'últim dels grans protagonistes no és cap altre que el pilot de Fórmula 1, Fernando Alonso.

El pilot asturià de l'escuderia Aston Martin està protagonitzant els rumors de la premsa rosa perquè és protagonista d'un possible idil·li que, per ara, es manté en secret. Només algunes pistes ocultes, o en clau de missatge intrínsec, que els més perspicaços ja s'han encarregat de revelar, poden fer pensar que Fernando Alonso manté una relació sentimental amb una de les estrelles de la música més rutilants del moment.

La nord-americana Taylor Swift podria ser l'amor secret de Fernando Alonso. En realitat, les especulacions sobre la relació entre el pilot espanyol i la cantant nord-americana venen de lluny. No obstant això, el transcurs del temps i la inexistència de més notícies sobre això, van eclipsar aquests rumors i tot semblava que havia quedat en res. Però res més lluny de la realitat, perquè la lletra d'una de les últimes cançons de l'estrella de 34 anys especialitzada en música country i pop, ha alertat molt subtilment sobre aquesta possible relació.

Soc un Aston Martin

Sota el títol d'"imgonnagetyouback", aquesta cançó corresponent a l'àlbum "The Tortured Poets Department", inclou una estrofa que diu: "Small talk, big love. . That you steered straight into the ditch". (Petita xerrada, gran amor. Fes com si no m'importés el que has fet. Soc un Aston Martin. Que vas dirigir directament a la rasa. Després va córrer i es va amagar). Una lletra en què molts visualitzen un missatge d'amor encobert de la famosa cantant cap a Fernando Alonso. A més, al seu compte personal d'X (Twitter), Alonso va donar like al post en què la cantant feia referència a aquesta cançó.

Per si no fos poc, Taylor Swift ha anunciat dos concerts consecutius a Espanya, tots dos a la mateixa ciutat (Madrid) i tots dos al mateix escenari (el renovat Santiago Bernabéu). És ben sabut que Fernando Alonso és un gran seguidor del Reial Madrid, de manera que encara es podria considerar tot això com una picada d'ullet més en la lògica d'una relació que sembla pròxima a oficialitzar-se.

Potser ens trobem a l'inici d'una relació entre esportista i cantant, tots dos molt famosos, que podria prendre el relleu de la llarga i controvertida relació entre un altre esportista i cantant famosos. ¿Seran Fernando Alonso i Taylor Swift els nous Gerard Piqué i Shakira?