Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 24 d'abril: Notícia bomba sobre el pare del Jofre

També veurem com la Noe i el Miquel afronten per separat les conseqüències de la separació

Equador de la setmana i 'Com si fos ahir' segueix endavant amb les trames. Ja no queda gaire per a final de temporada i algunes comencen a posar-se interessants. La que més, la de l'Ainhoa i el Litus. Ella l'està distanciant dels seus amics i té una actitud tòxica que podria acabar generant problemes més greus. Però aquest dimecres 24 d'abril no veurem res relacionat amb el Litus o l'Ainhoa. Els protagonistes seran uns altres.

La Noe i el Miquel gestionen la separació

Un serà el Miquel. Troba la Cati a Tinder. Més tard se la troba en un bar i li tira la canya. Possiblement la cosa no surti bé. A la Cati li agrada el Jofre i el Miquel està molt desesperat després de la ruptura amb la Noe. No és el moment. Si la Cati li diu que no, com reaccionarà un Miquel cada cop més enfonsat?

D'altra banda, la Noe necessita parlar amb algú de la seva separació, però no troba ningú receptiu. La Mari Carmen trucarà a algú que pot donar suport a la seva filla. Una vegada més serà la Mari Carmen qui ajudi la seva filla, que està molt perduda. Actualment la Noe viu a casa de l'Aitor amb els dos fills d'ella. A Al'itor se'l nota una mica incòmode amb la situació. És una persona molt lliure i veurem fins a quin punt aguanta. La relació amb la Noe podria tenir poc de futur. De fet la majoria de fans de la sèrie creu que ho acabaran deixant i que la Noe voldrà tornar amb el Miquel.

El passat del pare del Jofre surt a la llum

Finalment, una trama que es complica molt. El Jofre vol que l'homenatge del seu pare sigui una sorpresa. Li diran que a l'Etna, la seva néta, li donen un premi a l'escola de periodistes. La Cati vol explicar-li que el Marc ha ficat la pota, però abans de fer-ho, llegeix una publicació amb unes acusacions molt fortes sobre el Maties.

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 24 d'abril de 2024?

Com cada dia, l'episodi de 'Com si fos ahir' comença després de l'espai culinari 'Cuines'. Demà aprendrem a cuinar un flam al microones. Just després, a les 16.10 aproximadament comença 'Com si fos ahir'. El capítol tindrà una durada aproximada de 35 minuts i es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.