Muntatge on es veu Pedro Sánchez i un cercle amb l'actor Pep Plaza a dalt a la dreta

[VÍDEO]: La reacció de Pep Plaza a l'anunci de Pedro Sánchez

L'actor català del programa Polònia reacciona a l'anunci de Pedro Sánchez

El món de la política va quedar en estat de xoc després de la carta dirigida a la ciutadania, per part del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en què el màxim dirigent de l'executiu espanyol anunciava que cancel·lava la seva agenda pública fins dilluns que ve com a temps de reflexió sobre si deixa el càrrec de president .

La notícia va caure com un gerro d'aigua freda a la seu de Ferraz on van quedar atònits davant la impactant i inesperada notícia de Pedro Sánchez, que ha estat el blanc d'una campanya per part de la dreta i la ultradreta de desprestigiar-lo per les insinuacions de corrupció que envolten la seva dona Begoña Gómez .

La denúncia de Manos Limpias basada en informacions periodístiques

El motiu principal pel qual Pedro Sánchez ha dut a terme la seva decisió de donar-se uns dies de reflexió sobre si segueix exercint el càrrec de president del govern, neix de la tramitació del jutge instructor del Jutjat número 41 de Madrid ha obert diligències sobre la denúncia interposada pel sindicat d'ultradreta Manos Limpias, contra Begoña Gómez sobre suposades adjudicacions il·lícites.

Manos Limpias ha reconegut que la seva denúncia es basa, exclusivament, en vuit notícies periodístiques sobre el fet que Begoña Gómez hauria recomanat o avalat "per carta de recomanació amb la seva firma a empresaris que es presenten a licitacions públiques".

Els periodistes haurien assenyalat que un dels empresaris que va resultar adjudicatari de licitacions de 10 milions d'euros va organitzar més tard un màster que dirigeix la mateixa Begoña Gómez. A més, Manos Limpias explica que Air Europa "va pactar pagar 40 mil euros a l'any a l'Africa Center de la denunciada" , així com "l'acord entre Globalia i l'Institut d'Empresa incloïa el lliurament de 15.000 euros a l'any en vols de primera classe per a la denunciada i el seu equip”.

La reacció de Pep Plaza a la carta de Pedro Sánchez

L'actor del programa de TV3 Pep Plaza, que imita el president Pedro Sánchez, va pujar un vídeo a la xarxa social X on un curt vídeo de 10 segons es veu el president de l'executiu, Pedro Sánchez, saltant i ballant envoltat de gent mentre sona la música , en una escena distesa i festiva.

Pep Plaza és un actor i imitador català que va començar a treballar al programa Polònia des de l'any 2008. Plaza ha imitat altres personalitats públiques com Quim Monzó, Jordi Basté, Tomeu Penya, Bertín Osborne, encara que la imitació més mediàtica que duu a terme des del 2016 és la del Rei Felip VI.