Ainhoa i Litus en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 25 d'abril: Enrabiada monumental de l'Ainhoa amb el Litus

L'actitud de l'Ainhoa és cada cop més tòxica

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Ve amb tres trames principals.

A la primera veurem que la Gina finalment aconsegueix parlar amb el Jordi i aquest li diu que declararan al Lluc culpable. La situació és totalment surrealista. Una Gina cada vegada més nerviosa, compra un carregador per donar-li al Jordi – possiblement li costarà centenars d'euros subornar l'empleat de l'hotel – en una botiga. Allí veu una persona disfressada de justícia i li comença a dir coses sense sentit. Un cop aconsegueix parlar amb el Jordi, la Gina li exigeix ​​que intercedeixi perquè el seu cosí no sigui declarat culpable.

El Litus i l'Ainhoa ​​són entrevistats a la casa rural

En una segona trama, molt més interessant i que pot acabar amb conseqüències greus veurem com va l'entrevista del Litus i l'Ainhoa ​​amb els propietaris de la casa rural. Tot va bé fins que el Litus planteja dubtes que fan trontollar el bon rotllo. Dubtes per altra banda totalment lògiques. Una de les coses que comenta el Litus pot ser clau. Comenta que la casa rural és molt lluny de botigues, hospitals, és a dir de zones mínimament habitades.

Seria un èxit per a l'Ainhoa ​​tenir-ho completament aïllat. Utilitzarà això en el seu moment per a alguna cosa més fosca? L'Ainhoa ​​s'enfada pels dubtes que planteja el Litus encara que ningú dubta que, com sempre, acabarà cedint davant les pretensions de la seva parella.

Nova prova per ser l'hereu de la Virgínia

I per acabar una trama absurda: la de l'herència de la Virgínia. El Marcel i el Marc presenten les seves cançons a la seva germana, però no estan d'acord amb el veredicte i s'hi piquen. És la tercera prova per determinar qui es quedarà amb l'empresa de la noia quan mori. El Marcel va guanyant 2 a 0 i amb una sola victòria més seria el guanyador final. La trama no agrada als fans de la sèrie. Consideren que les proves són absurdes. A més, el Marc i el Marcel hi perden temps i la feina queda desatesa, cosa que molesta l'Eva, directora del gimnàs.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 25 d'abril del 2024?

El capítol començarà poc després de les 16.00. Tot i que a la programació oficial de TV3 marca que comença a les 16:10, sempre s'avança uns minuts. 'Com si fos ahir', com cada dia, comença després del doble episodi del programa culinari 'Cuines'. Tindrà una durada aproximada de 35 minuts. I també com sempre, es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.