Muntatge amb Pilar Eyre a primer terme. A la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, Letizia Ortiz

Pilar Eyre contra Letizia: Bragas de mercadillo

La veterana periodista continua demostrant que no sent cap simpatia envers els Borbons

Letizia Ortiz i Felipe de Borbó guanyen quantitats indecents de diners. Tenen una important assignació pública procedent dels pressupostos generals de l'Estat i, alhora, reben molts 'invitacions' a conseqüència dels seus 'càrrecs' que fan que no hagin de pagar a molts llocs on van. Allà van vestits amb les seves millors gales, però Pilar Eyre assegura que l'asturiana porta calces de mercat. És a dir, la reina espanyola està ben vestida (o això diuen) per fora.

Porta els millors models dels millors dissenyadors i tots molt cars, encara que els actes siguin benèfics. Tot i això, segons la cronista reial, l'asturiana també portaria calces del mercat per protegir els seus genitals i evitar que aquests contactin amb els seus vestits o pantalons. De fet, aquesta informació se sap després que un vent hagi aixecat la roba i s'hagi vist aquest teixit.

Pilar Eyre també parla dels sostenidors de la Reina

“Hem vist les tires del sostenidor abocant per les samarretes i també s'han transparentat els mateixos sostenidors a través de les teles dels seus vestits, per la qual cosa hem advertit que treu copes triangulars amb farcit, cosa que vindria a desmentir que Letizia s'ha augmentat el pit (…)”. El comentari s'ha fet viral i ha estat molt criticat per l'espanyolada.

A més, Eyre també aporta la proposta perfecta. La solució per no anar mostrant calces i sostenidors blancs al poble espanyol i als súbdits: “Ara, en lloc d'utilitzar dues peces, la reina pel que sembla ha optat pels més discrets 'bodies'”. Letizia ha canviat de manera de vestir. Potser perquè alguns bodies són més còmodes per evitar la calor o potser perquè considera que li corresponen més.

Pìlar Eyre, una vida dedicada al periodisme

Pilar Eyre és especialment famosa pels seus treballs a l'àmbit de la biografia i la narrativa històrica. Al llarg de la seva carrera, ha destacat per les investigacions i publicacions sobre la Casa Reial Espanyola i figures històriques de la societat espanyola. Al llarg dels anys, Eyre ha col·laborat amb nombrosos diaris i revistes, destacant pels seus articles de societat i crònica social. També ha participat en programes de televisió com a tertuliana i comentarista de temes relacionats amb la monarquia i l'alta societat.

Pilar Eyre s'ha consolidat com a escriptora d'èxit, especialment en el gènere de la biografia i la novel·la històrica. Ha publicat diversos llibres que han estat molt ben rebuts tant per la crítica com pel públic. Destaquen els seus llibres sobre la monarquia – tant personatges actuals com altres ja morts – i la família Franco. La periodista també té un canal de Youtube on publica vídeos de forma habitual.

Letizia hace penitencia