Muntatge amb el Rei Felip VI ia l'esquerra, dins d'un cercle, Chiqui Martí

L'anècdota de Chiqui Martí amb Felip VI

Chiqui Martí explica què li va passar amb el Rei d'Espanya

La streaper Chiqui Martí ha concedit recentment una entrevista en què ha explicat una anècdota que fins ara no havia sortit a la llum. L'escenari era una casa de luxe, però Chiqui Martí no sabia on anava. Quan arriba a casa i la fan passar a una habitació per canviar-se, la sorpresa va ser majúscula: “Una habitació de l'hòstia i moltes fotos. Començo a mirar i a veure fotos de la reina, de les infantes, amb topall gent. I jo: 'On sóc?'”, assegura.

Però abans situem-nos a l'època en què va passar això. Aleshores la reina era Sofia de Grècia i les infantes eren Elena i Cristina. Amb aquest panorama tot semblava ser una festa molt alegre del Campechano i companyia. Però ell estava per altres coses i segurament una streaper li semblava poc. Chiqui Martí es canvia i passa al saló i es troba el següent: “Pas al saló, era una casa immensa, i treuen totes les noies que hi havia, A TOTES, i es queden només els nois, era un comiat de solter. Demano una cadira, ballo amb ella, contacte zero”.

Només faltava Joan Carles I

Fins aquí, tot normal. Un comiat de solter habitual de lèpoca. Però qui hi havia? Felip VI, que llavors era Felip a escas. Chiqui Martí no especifica de qui era el comiat de solter però tenint en compte on se celebrava es pot pensar que era d'algun familiar o potser d'algun cunyat, ja sigui Marichalar o Urdangarín.

La streaper especifica que tot això va passar força abans de la relació entre Felipe i Letizia Ortiz. El Preparao estava inicialment d'incògnit: “En sobresortia un era molt alt… era el rei, que era a la part del darrere perquè no se'l veiés, però és clar”. La cosa no va acabar ja que Chiqui Martí es va carregar una cadira. Aleshores el príncep espanyol sí que s'hi va acostar per dir-li que no patís per la destrossa.

Cursa artística de Chiqui Martí

Chiqui Martí, nom artístic de Cristina Martí, és una ballarina i artista espanyola coneguda principalment pel seu treball a l'àmbit del ball i l'entreteniment nocturn. La seva habilitat i carisma a l'escenari ràpidament la van convertir en una figura reconeguda al món de l'espectacle nocturn, especialment a Espanya. Es va fer famosa per les seves actuacions a locals nocturns i cabarets, on el seu estil de ball i la seva presència a l'escenari la van destacar entre els seus contemporanis. La seva popularitat va créixer ràpidament a l'escena de l'entreteniment per a adults.

Amb el temps, Chiqui Martí va ampliar la seva presència en aparèixer a programes de televisió i altres mitjans. La seva participació en aquests formats va augmentar la seva popularitat i la va portar a un públic més ampli. Cròniques Marcianes va ser un dels programes que li va donar més popularitat. Tot i les crítiques - dels sectors habituals - Chiqui Martí s'ha mantingut com una figura influent en certs sectors de l'entreteniment espanyol. Ha estat reconeguda per la seva audàcia i la seva capacitat per trencar barreres en un camp sovint dominat per prejudicis i estereotips.