Ariadna Oltra a 'Els Matins de TV3'

La confessió d'Ariadna Oltra

La periodista de TV3 es confessa i els seus seguidors la poden conèixer més

La coneguda periodista de TV3, Ariadna Oltra, ha explicat a Rac1, que va a “teràpia”. No s'hi amaga perquè no és res que s'hagi d'amagar. Són molts els treballadors de qualsevol sector que necessiten suport psicològic i ningú no s'ha d'avergonyir. Igual que hi ha els dermatòlegs, els dentistes, els cardiòlegs, etc, el treball dels psicòlegs i psiquiatres també és molt important. Així ho va explicar al Via Lliure de Xavier Bundó. A la pregunta de quina hora s'aixeca, Ariadna Oltra assegura que s'aixeca a les 4.10 h.

És, doncs, una de les periodistes que s'aixeca més aviat juntament amb Jordi Basté. En ple confinament, tothom tancat a casa explica una anècdota sobre una intervenció de la Guàrdia Urbana de Barcelona. “No em cansa matinar. Però a aquelles hores confinats em van aturar. Anava a buscar el cotxe, i la Guàrdia Urbana em van demanar els papers i on anava, i no em van creure. Em van retenir el DNI fins que no vaig portar els papers”.

Ariadna Oltra, una estrella de TV3

Ariadna Oltra té 42 anys i obre cada dia de TV3 i fa audiències espectaculars, que superen el 25%. Tothom que encén la televisió a aquelles hores de demà sintonitza la Televisió de Catalunya i confia en el criteri d'Oltra. No té previst fer ràdio però sí que s'especula que sigui la nova presentadora del FAQS si Cristina Puig acaba sent desplaçada. El seu caràcter i la seva empenta han estat comparats amb Mònica Terribas, cosa que avalaria aquest canvi.

Per acabar, reconeix que està fent teràpia per la pandèmia. El meu avi, l'únic que em quedava, va morir. El vaig veure l'últim dia a portar menjar al seu pis. He tingut el meu pare i la cunyada ingressats. Pagarem la factura de la pandèmia durant cinc o sis anys. Tenia por de la mort, del contagi, de no veure'ns…. Tant de bo ho superem. Tenia una por terrible, i massa informació”, ha explicat, molt compungida.