Muntatge amb Pilar Eyre i Joan Carles I a primer terme i uns jutjats de fons

Pilar Eyre destapa les estratègies judicials de Joan Carles I

La veterana periodista segueix destapant coses dels Borbons

Pilar Eyre ho sap tot (o gairebé tot) sobre la família reial espanyola. Res no calla i és molt dura amb Joan Carles I d'Espanya en part perquè durant molts anys ella, com tots els periodistes, van callar. Alguns segueixen fent la pilota els Borbons però n'hi ha d'altres que no dubten a ser crítics com ella o Jaime Peñafiel.

L'última novetat judicial de l'emèrit espanyol ha tornat a beneficiar-lo, ja que el tribunal britànic encarregat de la demanda de Corinna ha declarat que no té competències sobre el tema. Ho explica de manera resumida Pilar Eyre:

El tweet de la Pilar ha tingut molt èxit i ràpidament han aparegut usuaris a comentar: "Aquí vaig jo. Em sembla indecent, que un senyor pugui fer el que li doni la gana, sense que puguin jutjar-ho, només per haver nascut Rei" o " Molt ignorants hauríem de ser, si penséssim que Campechano I seria jutjat per alguna cosa . El que sigui".

Un altre intentava fer quedar malament la periodista sense veure que realment ella ja volia dir això: "Esq si no es pot celebrar el judici per motiu X, mai no se'l podrà declarar com a innocent (o culpable). Sense judici no hi ha sentència, Pili ".

Finalment els cunyats de torn barrejaven temes per intentar blanquejar les actuacions del seu estimat ex rei: "Moltíssimes causes d'abusos sexuals, violacions no poden ser jutjades si ha passat el temps judicial....queden prescrites...això sí que em sembla digne d'esmentar ja poques us llegeixo indignades amb aquest tema".

Eyre, una experta a la Família Reial

Pilar Eyre, nascuda a Barcelona el 13 de setembre del 1951, és una destacada periodista i escriptora espanyola. Filla del pintor gallec Vicente Eyre Fernández, Pilar va començar la seva carrera al periodisme escrit, col·laborant en diversos diaris importants com "La Vanguardia" i "El Mundo". Posteriorment, es va traslladar als mitjans audiovisuals, guanyant popularitat com a analista i comentarista de crònica social en programes de televisió des de la dècada de 1990. Eyre també és coneguda per les seves obres literàries, incloent biografies de figures de la reialesa com la reina Sofia. El seu coneixement sobre la monarquia és degut a la seva extensa carrera en el periodisme de crònica social ia la seva recerca profunda per als seus llibres