Aitana asseguda en un banc i Sebastián Yatra amb un got a la mà

Aitana s'oblida ràpidament de Sebastián Yatra: El seu nou “amic especial”

L'entorn de la cantant catalana confirma que té una il·lusió nova després de la ruptura amb el colombià

Els motius que ens van fer pensar que Aitana Ocaña i la seva fins ara parella, Sebastían Yatra, havien trencat la seva relació són molt variats. La catalana no va anar a la cerimònia dels Grammy Llatins per acompanyar el colombià . Tampoc va anar al casament del germà d'aquest. L'amor semblava sòlid, però no han durat ni un any. Ja queden lluny unes imatges preses a l'estiu a Eivissa, a bord d'un vaixell, que van omplir totes les revistes del cor.

Sebastián Yatra trencava el seu silenci fa uns dies en un canal mexicà i explicava que : “Ens volem un munt. Som i serem grans amics de la vida. En aquest moment tots dos estem solters, caminem cadascú vivint el seu propi camí, però la vull moltíssim i vivim una història molt bonica aquest any”.Queda clar, la història ha acabat . No es menjaran els torrons junts.

Les mamazzis Laura Fa i Lorena Vázquez han revelat qui és el substitut. Estem parlant de l'artista mallorquí Rels B, amb qui ja va actuar i va llançar el tema d'èxit “miamor” . El perfil oficial de Twitter de Telecinco ha publicat la informació, i ha deixat clar que "l'entorn artístic d'Aitana confirma que té una nova il·lusió després de la seva ruptura amb Sebastián Yatra: "Té una amistat especial amb Rels B"

Qui és Rels B?

Es diu Daniel Heredia Vidal, però el seu nom artístic és Rels B i és més conegut per aquest sobrenom. És un conegut raper, compositor i també productor musical espanyol que crea pop urbà, reguetó, trap i dancehall. El seu debut va ser molt aviat, el 2014, amb el seu primer EP Change o Die. Va ser el 2015 quan va gravar el seu segon projecte Player Hater, el qual consta de 8 cançons. També va compondre altres temes com "Don't Tell My Mama", "Word Up", "Big Plan $", "Hood Girl" i "Palm Tree" van aconseguir un èxit massiu a les xarxes i milions de visites a YouTube.

Inicis d'Aitana com a cantant

Aitana Ocaña va néixer el 27 de juny del 1999. Té actualment 24 anys i la seva carrera es va donar a conèixer després del seu pas per la novena edició d'Operación Triunfo (2017-2018), on va obtenir el segon lloc. Va ser una de les candidates per representar Espanya a Eurovisió interpretant "Arde" en solitari i "Lo Malo" al costat d'Ana Guerra. Ambdós temes es van convertir en "temazos" ia dia d'avui segueixen estant a totes les llistes. Des de llavors la seva carrera no ha parat de créixer, fins a conèixer-se fa pocs dies que actuarà al Santiago Bernabeu el 28 de desembre del 2024.