Muntatge amb una imatge de l?actor Enric Auquer recollint un premi. A l'esquerra una ombra negra de dona i dins d'ella un cor

Qui és la parella de l'actor Enric Auquer?

L'actor català segueix triomfant en l'àmbit professional i personal

Enric Auquer és un dels actors del moment. L'èxit de la pel·lícula 'El mestre que va prometre el mar' i el carismàtic professor Antonio Benaiges interpretat per l'actor català, l'ha convertit en tota una celebritat. La fama d'Auquer ara també es trasllada fora de les càmeres, ja que ha esdevingut la parella sentimental de la també cotitzada actriu , Macarena García. L'Enric i la Macarena coincideixen no només en la seva professió, sinó també generacionalment, ja que tots dos van néixer el 1988.

Enric Auquer i Macarena García van coincidir el 2023, durant el rodatge de la pel·lícula 'Casa en flames' , de Dani de la Orden, que van coprotagonitzar amb Emma Vilarasau, Alberto San Juan, Clara Segura i María Rodríguez. El cas és que el febrer passat van ser vistos junts per primera vegada a la sortida d'un famós restaurant de Madrid. Alguns periodistes van ser testimonis de la proximitat especialment afectuosa que es desprenia de la trobada.

La distància entre Catalunya i Madrid no sembla un obstacle entre ells, acostumats als nombrosos viatges en AVE entre Barcelona i Madrid en funció dels projectes professionals que se'n deriven, cada cop més nombrosos per a tots dos. Per a la Macarena, l'Enric «és un actor increïble».

Enric Auquer fa anys que es llaura una carrera com a actor sòlid i compromès, que l'ha dut a convertir-se en un dels actors més sol·licitats del cinema i la televisió del nostre país, gràcies a la seva participació en pel·lícules i sèries com Un año, una noche; Me he hecho viral; Cuéntame cómo pasó o Sky rojo.

Macarena García, una carrera ferma i a l'alça

Per part seva, Macarena García és una de les actrius espanyoles més consolidades; germana petita de Javier Ambrossi -un dels dos cèlebres Javis-, ha sorprès propis i estranys amb la seva visceral i inoblidable interpretació a la sorprenent La Messies, la sèrie espanyola de l'any; amb anterioritat ja havíem comprovat el talent de Macarena gràcies a papers com els de La llamada, Ventajas de viajar en tren; Hospital Central; Amar en tiempos revueltos, Paquita Salas o El ministerio del tiempo.

Tots dos intèrprets ja compten amb un Goya al seu palmarès, ella l'obtingut per Blancanieves, de Pablo Berger, i ell com a millor actor revelació per Quien a hierro mata, de Paco Plaza.

Enric Auquer, Goya 2020 a Mejor Actor Revelación por Quien a hierro mata

L'Enric, que va destacar amb el seu elegant vestit de jaqueta i pantalons a la recent cerimònia dels Goya, no havia despertat l'interès mediàtic fins ara. Tot i això, la Macarena amb anterioritat havia generat expectació gràcies al seu idil·li amb el cantant José Miguel Conejo Torres “Leiva”, vuit anys més gran que ella. Ara, tant l'Enric com la Macarena, es troben en un dels millors moments de les seves respectives carreres ; un èxit professional a què se'ls afegeix, doncs, un triomf sentimental que els converteix en una de les parelles de moda del cinema i la televisió dels nostres dies.