Muntatge amb una imatge de Bad Gyal i Mushkaa cantant i un escenari de fons

[VÍDEO]: Bad Gyal i Mushkaa avancen el seu nou tema i TikTok les censura

Primer tema conjunt de les dues germanes

Les germanes Irma i Alba Farelo, Mushkaa i Bad Gyal, van avançar un tema que canten de forma conjunta i que porta per títol 'SexeSexy'. Les dues cantants han fet l'anunci a través de la xarxa social Tik Tok, on han penjat un vídeo on se les veu interpretant part del tema.

El vídeo ha estat retirat de la plataforma digital pel llenguatge explícit de la lletra, però no abans que els seguidors de les artistes se n'hagin fet ressò en aquesta i en altres xarxes socials. La mateixa Mushkaa ha difós la restricció al compte de la xarxa X , on ha afirmat que l'han retirat per "repartir massa 'swag'", veu anglesa per a la paraula 'estil'.

Bad Gyal Y Mushkaaa - SexeSexy (Adelanto Speed Up) 💙✨

Primer tema conjunt de dues germanes a la cresta de l'onada

Bad Gyal, el nom real del qual és Alba Farelo, és una artista espanyola que ha irromput a l'escena musical amb una barreja única de reggaetó, dancehall, trap i altres gèneres urbans, consolidant-se com una de les figures més prominents de la música urbana en espanyol . Nascuda el 7 de març de 1997 a Vilassar de Mar, a prop de Barcelona, Bad Gyal s'ha destacat pel seu estil musical audaç i la seva habilitat per fusionar diferents ritmes i cultures a la seva música. Des dels seus inicis, ha estat reconeguda per la seva capacitat per trencar barreres i pel compromís amb l'expressió de la identitat i la llibertat sexual a través de les seves lletres i actuacions.

Mushkaa, per altra banda, és menys coneguda a l'àmbit públic que la seva germana Bad Gyal. A diferència d'Alba, Mushkaa ha mantingut un perfil més baix i no s'ha submergit tan profundament a la indústria de la música. No obstant això, la relació entre les germanes i el suport mutu a les seves respectives carreres i projectes personals és evident a través de les seves interaccions en xarxes socials i esdeveniments públics. Tot i que Mushkaa pot no compartir el mateix focus mediàtic que Bad Gyal, el seu enllaç familiar i la seva influència darrere d'escena podria jugar un rol important en l'equilibri i la perspectiva de vida de la cantant.

Ara podrem veure la seva primera col·laboració musical, cosa que els seguidors de totes dues estaven esperant des de fa molt de temps.