Gemma en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 15 de març: L'ultimàtum de la Gemma a l'Andreu

També veurem com evoluciona la relació entre la Noe i l'Aitor

L'últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' arriba després d'un dia d'emocions fortes. Al capítol de dijous vam poder veure l'emotiva reconciliació entre l'Eric i l'Adrià. Aquest últim va acabar confessant que va ser el Daniel qui el va obligar a pegar l'Eric. L'Adrià havia estat també patint bullying des de feia temps. Una història que s'ha acabat bé, a diferència de la de l'Ainhoa, cada cop més fosc. Ara es vol casar amb el Litus i continuar allunyant-lo del grup d'amics.

Divendres hi haurà quatre trames principals. A la primera la Marta rep una trucada de l'Ismael, però no l'agafa perquè està ocupada. Més tard, el Salva li truca per dir-li que l'Ismael ha tingut un problema. Què serà? Servirà per a un acostament entre la Marta i el Salva? Molts fans de la sèrie ho estan esperant encara que altres prefereixen que segueixi amb Eva.

La Noe i l'Aitor: L'atracció que ningú no pot aturar

La trama de la Noe torna a escena. En primer lloc veurem com la Mari Carmen fa un cangur a la Noe i a en Miquel perquè surtin junts.

La noia continua jugant a dues bandes. A l'institut, l'Aitor i la Noe fan un acostament pensant que no els veu ningú. Qui els descobrirà? Ho dirà a en Miquel? Quines conseqüències se'n poden derivar?

La Gemma intervé per deixar les coses clares a l'Andreu

Finalment la Gemma amenaça l'Andreu d'explicar-li tot al Manel si no reacciona amb el tema de la Feli. És a dir, li podria explicar que el Nico podria haver mort per culpa de la greu imprudència de la Feli conservant fentanil a la bossa. La Gemma és la més directa i pragmàtica de tots. No entén com l'Andreu, el seu ex i pare del seu fill, és capaç de confessar-se culpable del robatori de fentanil per encobrir el veritable lladre: la Feli. La pressió de la Gemma deixa l'Andreu entre l'espasa i la paret. Seguirà protegint la Feli a costa de quedar malament amb el seu fill?

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 15 de març del 2024?

Com és habitual, l'episodi de 'Com si fos ahir' s'emet després del programa culinari 'Cuines'. Demà divendres començarà a les 16:05 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts.

I també, com sempre, es podrà veure en directe a TV3. També en directe i en diferit a la plataforma 3cat.