Muntatge amb Letizia Ortiz i Pablo Urdangarin. El palau de la Zarzuela, difuminat, de fons

El gest de Pablo Urdangarin cap a la Reina Letizia que demostra la seva mala relació

Nova polèmica a la Família Reial

Des que Felip VI va arribar al tron, es va desplomar la imatge de família feliç que els Borbó havien creat durant dècades. Ara són molt comptades les ocasions en què els Borbó es reuneixen i sempre durant aquestes dates queda demostrat el fort conflicte que hi ha a l'interior de Zarzuela. Des que la reina Letizia va prendre distància de les seves cunyades i la sogra, les seves aparicions públiques són cada vegada més incòmodes.

En aquest context, no sabem si la reina manté una bona relació amb els nebots. Pel que sembla, durant les passades vacances d'estiu a Marivent, els reis haurien manifestat la seva preferència perquè no coincidissin amb els seus nebots Marichalar.

Potser aquest distanciament no és nou, perquè des del 2014 la família reial es restringeix únicament als reis, les filles i la reina emèrita. Aquesta és la raó per la qual la presència dels Undargarín i els Marichalar ja no és obligatòria en actes públics.

Mala relació entre els cosins

D'altra banda, la relació entre cosins també sembla fracturada. És gairebé una troballa històrica trobar una fotografia que evidenciï la relació entre les Borbó i els seus cosins. L'última vegada que es va veure la família reial al complet va ser durant el funeral del rei Constantí de Grècia, però en aquesta ocasió, els monarques espanyols no van portar les filles.

Va ser durant aquesta trobada quan a la Catedral de l'Anunciació, en capgirar la reina per seure al banc, va aixecar la mà per fer un gest de salutació als seus nebots. De part de Froilà, Victòria Federica i alguns dels fills de la infanta Cristina no hi va haver resposta, però va ser Miguel Urdangarin l'únic que va respondre al gest de Letizia. Pablo Urdangarin va passar olímpicament. Així queda per fet la inexistent relació entre els Borbó i Ortiz i la seva família estesa.

Pablo Urdangarin, un jove talent de l'handbol

Nascut a Barcelona, fa 190 cm i pesa 85 kg. Va començar la seva carrera jugant al mateix equip que va veure triomfar el seu pare, el FC Barcelona, on portava la samarreta número 77 i jugava com a extrem dret i lateral dret. Durant el seu temps a Barcelona, va participar a la Lliga de Campions de l'EHF durant les temporades 2021/22 i 2022/23, encara que no va anotar en aquests tornejos.

Goles Pablo Urdangarin Barça Balonmano 🤾‍♂️

El 2023, Urdangarin, davant la falta de minuts, va fitxar pel Fraikin BM Granollers, un equip de la Lliga Asobal. El jugador ha tingut participació a la Lliga Europea de l'EHF, on ha anotat 3 gols a la temporada 2023/24.