El personatge de Valeri de 'Com si fos ahir'. A la cantonada superior esquerra, una emoticona d'ensurt

Com si fos ahir del 20 de desembre: El Valeri molt espantat i en una situació límit

El capítol d'aquest dimecres té quatre trames principals que agradaran als seguidors de la sèrie de TV3

Dimecres 19 de desembre a les 16:17 , els seguidors de la sèrie 'Com si fos ahir' hauran de sintonitzar amb TV3 per veure un nou capítol. La sèrie s'acosta a l'aturada nadalenca i algunes trames s'acceleren.

Queden 3 capítols abans de l'aturada nadalenca

A continuació us donem detalls de les trames que es tractaran segons es pot consultar a la web de TV3 i també afegim informació sobre el que ha passat en capítols anteriors perquè aquells que no esteu familiaritzats amb la sèrie es puguin posar al dia.

Més problemes entre la Marta i el Salva

Ja fa dies que la relació de la Marta i el Salva no va bé. Ella ha anat suavitzant el seu caràcter amb el pas dels anys i no té res a veure la seva actual forma de ser amb la que tenia al principi de la sèrie, molt més egoista i interessada llavors. Després del desvergonyiment del Salva cap als seus amics el dia de l'emissió del concurs, La Marta continua posant distància amb el Salva. Serà l'Ismael, el seu nebot, que el fa veure que li deu donar una oportunitat

En Quique veu la llum al final del túnel

Una altra trama – encara que sembla que acabarà amb final feliç – és la de la Celia i el Quique. A través de l'Andrea, la Celia s'adona que el Quique està canviant d'actitud. Recordem que el Quique fa unes setmanes que juga a dues bandes. No s'acabava de decidir per la Cèlia, la seva parella més recent, o la Cristina, la seva exdona i mare del seu fill Adrià. El Quique, interpretat per Biel Durán, està decidit a recuperar la Celia.

En Valeri desesperat

En una altra trama d'allò més interessant, el Marc coincideix amb el Valeri i el troba molt angoixat per la situació que està vivint.El Valeri fa temps que està fent la vida impossible al Marc i a la seva mare i aquesta última va decidir actuar enviant-li uns matons per amenaçar-lo. La Cati ha fet creure el seu fill que en realitat eren uns actors i ara el jove començarà a sospitar.

Enfrontament Màrius - Noe

Finalment el Màrius vol que la consultoria es disculpi amb ell per l'esbroncada de la Noe. El caràcter del Màrius és molt complicat i el primer a patir-ho és el Guifré, el seu fill, que al capítol de dimarts va explotar fart de tots. Avui serà la Noe qui tingui una topada amb aquest home de negocis exigent i conflictiu.

L'impacte de 'Com si fos ahir' a Catalunya

La sèrie "Com si fos ahir" de TV3 ha tingut un impacte significatiu - encara que menys que les seves predecessores - a la societat catalana, consolidant-se com un element destacat a la programació televisiva catalana. Aquesta sèrie s'ha caracteritzat pel seu enfocament a la vida quotidiana i els dilemes personals, allunyant-se de les trames efectistes i centrant la seva atenció en el costumisme, un estil narratiu que ha estat ben rebut pel públic.

Durant les set temporades, "Com si fos ahir" ha hagut d'enfrontar desafiaments importants, com el període del 'procés' català i la pandèmia de COVID-19. Durant el 'procés', la sèrie va haver de suspendre temporalment la seva emissió, i durant la pandèmia, es va aturar el rodatge. No obstant això, la sèrie va aconseguir adaptar-se i superar aquests obstacles, mantenint la seva audiència i aconseguint un retorn exitós després de cada interrupció. Aquesta resiliència demostra la connexió de “Com si fos ahir” amb la seva audiència i la seva capacitat per adaptar-se i continuar sent rellevant en el canviant panorama mediàtic.