Muntatge amb Sergio Ramos i Carmen Lomana. De fons, desenfocat, el plat del programa Festa. Entre ells l'emoticona d'un llamp

Carmen Lomana s'enfronta a Sergio Ramos

La socialité insisteix contra el futbolista del Sevilla FC

"M'encantaria ser com Pilar Rubio i Sergio Ramos, que callen i no diuen res", va ser la frase amb què Carmen Lomana feia referència al robatori que va patir el central espanyol i del qual ha evitat parlar. Molt diferent, és clar, a la socialité, que no ha desaprofitat el més mínim minut i ha sabut treure profit d'un succés que podria haver acabat molt malament si no hagués intervingut la policia.

I és que Lomana, víctima del mateix delicte i malgrat haver-se mostrat molt afectada pel robatori i amb por de sortir al carrer, ha saltat de plató en plató oferint declaracions sobre això. Declaracions que per cert són força contradictòries les unes amb les altres, cosa que ja li ha valgut la crítica de personatges com Laura Fa, col·laboradora de "Espejo Público". Lomana ha dit primer que van ser dos els policies que van presentar-se després de la seva trucada, després va dir que van ser deu. També va assenyalar que estava en una habitació, i després va dir que en una altra. En fi, històries per no dormir amb les versions que maneja la socialité.

Carmen Lomana respon a les crítiques

Però Lomana no ha quedat callada en ser "víctima" d'aquestes crítiques. A "Fiesta" es va dir: "Dius que té un trauma, però jo t'he vist entrar des del robatori a totes les cadenes de televisió", en al·lusió a les paraules de Laura Fa. Carmen Lomana va respondre dient que "hi ha gent que és com a tòxica. La que m'ho ha qüestionat és una dona, molt dolenta, envejós, no en té ni idea. Només demano que el karma no li passi, demano que no li passi mai".

També va donar detalls sobre el robatori, que va veure dues persones, els va titllar de pocavergonyes i va trucar a la policia: "Jo no vaig sortir d'aquesta habitació fins que vaig veure que la policia estava pujant. Sé que la policia m'ha demanat que no parli i que no expliqui més coses de com va ser tot. Però és que treballo en aquest mitjà i quan em pregunten companys meus i amics, doncs no puc dir que no", va ser el seu argument per justificar les múltiples aparicions a la televisió explicant el que ha passat.

Ara com ara Sergio Ramos no ha contestat i possiblement no ho faci. El camero està concentrat en la seva temporada amb el Sevilla FC i intentant remuntar la complicada situació que viu l'equip sevillà, dissetè a la classificació i amb els mateixos punts que el Celta de Vigo, primer equip en descens. Sergio Ramos ha jugat en 7 partits de Lliga i ha rebut 2 targetes grogues i 1 vermella. Millor li ha anat a la Champions, on ha jugat 5 partits marcant 2 gols i 1 assistència. Uns números que no han evitat l'eliminació del seu equip de la màxima competició continental.