Muntatge de l'antic plató de La que s'acosta al fons amb Pablo Chiapella (Amador Rivas) i José Luis Gil (Enrique Pastor) en primer terme

Pablo Chiapella es pronuncia sobre l'estat de salut de José Luis Gil

L'actor d'Albacete ha estat preguntat sobre el veí a LQSA

Tots els seguidors de La Que Se Avecina estan pendents de l'estat de salut d'un dels seus personatges favorits. Els espectadors desitgen que Enrique Pastor torni a l'edifici número 49 del carrer Contubernio, on els veïns de Montepinar es van mudar després que el seu antic edifici fos víctima d'un procés d'expropiació propiciat per Germán Palomares, l'arxienemic de la comunitat i també conegut com a 'el Moroso'.

José Luis Gil va patir un ictus i s'està recuperant a casa. "Han passat 2 anys i estem assumint tots que la vida no tornarà a ser la mateixa. És un cop terrible i que costa encaixar-hi, estem en això", va escriure la seva filla Irene fa uns dies al perfil d'Instagram, mostrant el seu pessimisme i transmetent la nova realitat.

Diversos companys d'elenc s'han pronunciat sobre l'estat de salut de l'actor aragonès. Macarena Gómez (Lola Trujillo), Jordi Sánchez (Antonio Recio), Cristina Medina (Nines Chacón), Cristina Castaño (Judith Bécquer), aquestes dues últimes encara que ja hagin abandonat la sèrie. Els veïns de Montepinar han visitat el company de repartiment i s'han preocupat pel seu estat de salut. Ara ha estat el personatge que dóna nom a Amador Rivas, Pablo Chiapella, que s'ha pronunciat sobre l'estat de salut del veí de Montepinar. Amador i Enrique ja no es veuran per la comunitat i no perquè els habitants de l'avinguda Ave del Paraíso s'hagin mudat, sinó perquè és poc probable que José Luis Gil torni a aparèixer a La Que Se Avecina.

El missatge de Pablo Chiapella al seu company

"José Luis Gil és allà en una situació complicada. Però, d'altra banda, té de bo que està bé físicament, traient el problema que li impedeix treballar, pobret", ha manifestat l'actor castellà manxec, afegint que "Almenys s'ha salvat i cal quedar-se amb això. I li envio des d'aquí un petó enorme".

Temporada 14 i el paper d'Amador Rivas

Amazon Prime Video ja ha estrenat la temporada 14 que tindrà 8 capítols. L'estrena va ser el 10 de novembre, però Telecinco va sorprendre tothom emetent en obert el primer capítol. Els aficionats de la sèrie poden estar tranquils, ja que ja s'ha confirmat l'existència de la temporada 15. Pablo Chiapella segueix interpretant Amador Rivas i aquesta temporada s'ha descobert que el motiu dels seus problemes és una discapacitat que afecta el cervell. El popular personatge no dubtarà a aprofitar aquesta circumstància.