La Princesa Leonor i una cara de sorpresa

Es filtra una petició de la Princesa Leonor a una companya

Leonor vol gaudir com qualsevol noia de la seva edat

Leonor de Borbó Ortiz va fer 18 anys el 31 d'octubre passat. Els seus pares, la seva germana, el president del Govern espanyol Pedro Sánchez, la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol i la plana major de Zarzuela i de l'Estat van estar presents a l'acte de jurament de la Constitució que va tenir lloc a la Cambra Baixa.

La filla del Rei Felip VI i de Letizia Ortiz és l'hereva de la Corona i serà la propera Cap de l'Estat quan el seu pare mori o abdiqui. Si no fos per una Constitució masclista que dóna més poder a l'home que a la dona, el seu pare no hagués estat Rei i, per tant, la Reina seria la Infanta Elena i el futur successor hauria estat el seu cosí Froilán de Marichalar. En els darrers mesos, Leonor de Borbó ha rebut formació militar a l'acadèmia de Saragossa. Allà ha conegut nois i noies de la seva edat i ha viscut els últims mesos de llibertat abans d'entrar a l'edat adulta i pertànyer a una bombolla infranquejable. No tindrà intimitat i ja res no serà igual a la seva vida.

El programa de Telecinco Socialité aporta proves que demostrarien que Leonor és com qualsevol noia de la seva edat. Tot i que ens van vendre la moto que li agradaven llibres de literatura clàssica, li agrada la música comercial, les discoteques i eixir de festa. Un company cadet se n'ha anat de la llengua i ha enviat un missatge que demostra el 'delicte': “Encara que ara està en un altre curs i es relaciona amb més gent, els seus amics són els de sempre. Fa poc em van comentar que s'havia interessat pels llocs on sortir de festa a Saragossa per anar amb la seva gent”.

L'historial 'festiu' dels seus cosins

Amb cosins com Froilán i Victòria Federica, Leonor sap perfectament què és la festa. De vegades, la seva mare la vesteix com una nena de 12 anys, però en té 18 i fa el que fan totes les adolescents de 18 anys. Serà qüestió de temps saber si la veurem a Saragossa, de nit i amb una copa a la mà.