Muntatge amb una imatge del compte oficial d'Instagram d'Isaac Alcayde. A l'esquerra una altra imatge d'Isaac Alcayde del seu videobook

El nou fitxatge de 'Com si fos ahir': Qui és Isaac Alcayde?

Una nova cara per a la reeixida sèrie de TV3

Actualment, Com si fos ahir és una de les grans referències pel que fa a les sèries de TV3. Al seu èxit d'audiència, s'hi afegeix l'interès mediàtic per conèixer la identitat dels integrants. El darrer en arribar ha estat l'actor Issac Alcayde.

Isaac Alcayde dóna vida a Jofre, un vell conegut de la colla d'amics del Reina Sibil•la. La tornada de Jofre a les seves vides és totalment casual. Acudeix a l'empresa de Cati perquè organitzi una festa d'aniversari per al pare. Fa 75 anys i Jofre vol fer alguna cosa especial. Parlant, Cati descobreix que el pare de Jofre havia estudiat al mateix institut de Quim. I els ho diu. Jofre es va enfadar. Quim va fer bullying a Jofre a l'institut. La Gina explica tota la història i fins i tot van arribar a les mans. En els propers dies anirem coneixent més detalls sobre el nou personatge interpretat per Isaac Alcayde.

Fa uns dies us vam explicar algunes de les novetats que portaria el final de temporada. Ho va explicar Jaume Borja a #safareigCSFA i les dues més interessants estan relacionades amb Ainhoa i les seves males arts per manipular Litus i una nova persona que apareixerà a la vida de Marta. Serà Jofre o aquesta nova persona tindrà a veure amb l'acollida que està tramitant el seu xicot Salva?

Qui no recorda el Rafa d' El cor de la ciutat ?

La primera aparició del personatge interpretat per Alcayde s'ha produït aquest dimecres, 3 d'abril. Tot i això, aquest actor barceloní amb una nodrida carrera com a actor escènic, és també una cara ben coneguda de TV3. Segur que molts li recordeu per interpretar el Rafa d' El cor de la ciutat . Per a la televisió pública catalana, també col·laboraria posteriorment mitjançant un parell d'episodis de La Riera, com Ricard Vilaseca a Merlí i donant vida al Vidal de la minisèrie Cucut .

VIDEOBOOK ISAAC ALCAYDE

La trajectòria d'Isaac Alcayde també inclou algunes pel·lícules significatives, com Biutiful , que va protagonitzar Javier Bardem a les ordres d'Alejandro González Iñárritu (2010); la celebrada Fènix 11·23 , de Joel Joan i Sergi Lara (2012); i la pel·lícula pòstuma d'Agustí Villaronga, Loli Tormenta (2023).

Isaac Alcayde és un tipus inquiet i tot terreny, com ho mostra la seva manera de compaginar la seva dedicació artística amb la de la pedagogia teatral. Des de l'any 2012 és professor d'interpretació i coach per a actors professionals en la seva vinculació amb sèries, pel·lícules i teatre, desenvolupant aquesta tasca a Les de L'Hoquei , La Vida sense la Sara Amat, i a la mateixa Merlí .