Muntatge amb una imatge dels actors i actrius de 'Com si fos ahir' en una temporada anterior. A la dreta un crespó negre

Mor una actriu de 'Com si fos ahir'

Interpretava la mare d'un altre personatge i era consogra de dos dels protagonistes de la sèrie

L'actriu Montse Miralles ha mort als 67 anys. Figura destacada del doblatge en català, va ser la veu de Pamela Barnes a 'Dallas', d'Ingrid Bergman a 'Casablanca' o de Marilyn Monroe a 'Ningú no és perfecte' i també va posar veu a actrius com Kim Bassinger, Barbra Streisand, Maddonna , Helent Hunt, Andrea Ferreol, Ava Gardner.

Va treballar com a actriu en diverses sèries com 'Porca misèria', 'Polseres vermelles', 'Com si fos ahir', 'Ventdelplà', 'Cuéntame cómo pasó' o 'Heretaràs la terra' i també va pujar als escenaris amb muntatges com ' El avantatge de lady Windermeer' al TNC, 'Insults al públic' al Romea o 'Testimoni de càrrec' al Teatre del Raval.

Miralles va dirigir el doblatge de 'Pa negre', 'El que el vent s'endugué', 'El Padrí I', 'El Padrí II', 'Casablanca', 'El somni etern', 'Set núvies per a set germans ', ' Rèquiem per un camperol', 'Susana' o 'Lolita'. També va dirigir espectacles teatrals amb diverses companyies.

MONTSE MIRALLES Videobook

El seu paper a 'Com si fos ahir'

Miralles va tenir un breu pas per la sèrie 'Com si fos ahir'. Va ser l'any 2018 i va interpretar la mare de la Carla, aquesta darrera interpretada per l'actriu Sara Diego. La Carla, que ha tornat a la sèrie, és la parella del Manel. Alhora, el Manel és fill de la Gemma (Àurea Márquez) i l'Andreu (Marc Cartes), dos dels protagonistes de la sèrie. Per tant el personatge de Montse Miralles era consogra de la Gemma i l'Andreu.