Escena de 'Com si fos ahir' amb Ainhoa i Litus

'Com si fos ahir' del 14 de març: L'Ainhoa torna a manipular un Litus sotmès a ella

També veurem com l'Adrià confessa tota la veritat

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquest dijous 14 de març estarà centrat en tres trames. Tres de les més importants d'aquest any. A la primera veurem com el Quique no pot intervenir en la gestió del bullying a l'Éric. El seu fill hi està implicat i encara que és el cap d'estudis , la directora del centre i l'Aitor, tutor de la classe, el deixa de banda perquè no interfereixi o pugui intentar beneficiar el seu fill. L'Adrià està cada cop més preocupat i un petit ensurt el farà confessar tota la veritat.

L'Adrià és un bon noi que va començar patint bullying per part del Daniel. Ningú el va veure, fins i tot el van culpar quan es va intentar defensar. Finalment el Daniel va canviar de tàctica, s'hi va acostar, el va integrar al seu grup d'amics i finalment el va acabar convertint en un assetjador. O no. La veritat sortirà a la llum i sabrem si finalment l'Adrià hi està implicat com sembla.

El perill de l'Ainhoa

D'altra banda veurem com el Toni no dóna la feina a l'Ainoha i ella està convençuda que el grup no ho vol. L'actitud de l'Ainhoa sempre és la mateixa: aprofitada i manipuladora. D'una banda es va presentar a casa del Toni pràcticament exigint la feina. El Toni no li va contestar que sí. Ella ho va donar per fet.

Ara que ha topat amb la realitat, es fa la víctima perquè el Litus la compadeixi i s'aparti del seu grup d'amics. Se li acudeix una idea boja per ser acceptada que el Litus no rebutja. Un cop més, el Litus fa el que ella vol. No veu com l'Ainhoa va teixint una teranyina de mentides i interessos que – i així ho veuen molts fans de la sèrie – acabarà destrossant el Litus.

L'Andreu en la seva línia

El Julio també ha fet fora la Feli de la feina. No vol que a l'ONG treballi algú capaç de robar droga d'un hospital. La situació de la Feli és greu ja que si hi intervé la justícia afrontaria un nou judici. I en aquest cas la pena seria alta. Andreu fa una maniobra inesperada per evitar que la Feli acabi a la presó. Es posarà en perill? Serà capaç de perdonar algú que l'ha mentit i que va estar a punt de matar el seu nét Nico?

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 14 de març de 2024?

El capítol començarà a les 4 i 2 minuts de la tarda. Cal tenir en compte que darrerament l'horari d'emissió s'ha avançat ja que el programa Cuines ha estat retallat. L'episodi de 'Com si fos ahir' del dijous 14 de març tindrà una durada aproximada, comptant les pauses publicitàries, de tres quarts d'hora. Es podrà veure en directe a TV3 i també a la plataforma 3cat.