Escena de 'Com si fos ahir' amb Noe i Aitor ia l'esquerra una emoticona de flamarada de foc

'Com si fos ahir' del 13 de març: La Noe ha de prendre una decisió sobre el Miquel

També torna a l'Ainhoa després d'uns dies sense aparèixer a la sèrie. Continuarà donant mostres del seu complicat caràcter?

El capítol de divendres passat va finalitzar amb una confessió de la Marta que molts dels seguidors de la sèrie ja intuïen. Quan tenia 16 anys es va quedar embarassada del Miquel i va avortar. Tot i que s'acabava de legalitzar l'avortament, era menor. Necessitava el permís dels pares. Tenint en compte que eren molt conservadors, la mateixa Marta tenia clar que li haguessin obligat tenir el nadó. Va decidir anar a una clínica clandestina a Vilabrareix.

El procés va ser una carnisseria i va quedar estèril. La confessió feta a les noies comença a circular i el Jordi se n'assabenta per boca de la Gina. El Jordi veurà el Miquel per explicar-li el que acaba de descobrir del passat de la Marta.

Aquesta trama estarà relacionada directament amb la de la Noe i el Miquel. Veurem com la Noe vol explicar tot al Miquel però la Mari Carmen li ho impedeix. La mare de la Noe li diu que s'aguanti, que s'ho hauria pensat abans però Noe no ho veu tan clar.

Finalment en Miquel parla amb la Marta i després li demana a la Noe que no l'enganyi mai. Amb aquest panorama, la Noe es veu incapaç de confessar la veritat. Seguirà la relació amb l'Aitor o s'haurà acabat per sempre? Tot indica, i almenys així ho asseguren els fans de la sèrie, que la cosa seguirà i que el Miquel s'acabarà assabentant de la pitjor manera possible.

L'Ainhoa... en la seva línia

D'altra banda veurem que en Toni es veu obligat a oferir una feina a Ainoha i ella es fa il·lusions. Un treball que inicialment havia ofert a la seva filla Naiara, ser-ne la secretària perquè l'actual es jubila. L'actitud de l'Ainoha continua sent molt estranya. Juntament amb la Feli, és el personatge més odiat pels seguidors de la sèrie. Consideren –i no els falta raó– que totes dues són tòxiques i que faran mal al Litus i l'Andreu respectivament. En el cas de l'Ainhoa, cada vegada és més possessiva i la cosa podria acabar malament. Se n'adonarà el Litus o seguirà amb la seva actitud habitual de defensar la seva nòvia encara que no tingui la raó?

L'estratègia de la Cati per recuperar la Virgínia

Al capítol de dimarts vam poder veure com la Virgínia i el Toni Petit parlaven. Al de dimecres la Virginia i el Toni Petit tenen un secret. Pel que hem pogut veure a l'avançament ofert per TV3 tot fa pensar que després d'anar a prendre unes cerveses va passar una mica més. D'altra banda, la Cati demana perdó a la Virgínia amb una proposta de reconciliació. Un cop més, la Cati està sent hàbil i egoista per aconseguir els seus objectius. Des d'un principi l'actitud de Cati ha estat intentar treure profit de la Virgínia. Primer desconfiava i després s'hi va acostar en saber que té diners.

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 13 de març de 2024?

El capítol començarà a les 4 i 4 minuts de la tarda a TV3 i a la plataforma 3cat. És un horari lleugerament avançat en comparació al que hi havia fins fa poc. Això és degut a un canvi en el format del programa 'Cuines', l'espai culinari previ a 'Com si fos ahir'. L'episodi de dimecres 13 de març durarà, com és habitual, uns 35-40 minuts.