Muntatge amb una imatge de Miki Núñez a primer terme i el plató d'OT de fons

Miki Núñez plora en veure un vídeo d'OT i emociona els seus seguidors

El cantant i actor es va fer conegut a partir de la seva aparició a Operación Triunfo

Miki Núñez viu un moment dolç. Aquesta setmana s'estrena la sèrie 'Jo mai mai', on interpreta una dels protagonistes. Un gran èxit professional que se suma a un altre que, tot i que a priori pot semblar menys destacat, ha emocionat el cantant. Es tracta de l'homenatge que 'Operación Triunfo' li ha brindat.

A la gala número 8 de la nova edició del programa, els concursants Martin i Chiara interpretaran una versió en català i èuscar d'Escriurem, una balada que Núñez va dedicar als seus companys d'edició. La notícia ha emocionat profundament Núñez, que va compartir la seva reacció en una storie d'Instagram. Al vídeo, que ha circulat per xarxes socials, es pot veure Miki emocionat i amb la veu trencada.

La resposta a les xarxes socials ha estat aclaparadora, amb missatges de suport i admiració cap a l'artista. Fins i tot Izaro, l'artista basca que participa en aquesta versió bilingüe de la cançó, ha enviat un missatge.

Miki Núñez, agraït pel suport i la col·laboració del seu company de composició Nil Moliner, ha expressat la seva gratitud a les xarxes socials.

Un llarg camí de treball dur per arribar a lèxit

Miki Núñez, nascut a Terrassa, Barcelona, el 1996, que es va donar a conèixer al gran públic el 2018, després de la seva participació a la desena edició de "Operación Triunfo". Al programa, Miki va destacar per ser l'únic concursant d'aquesta edició que va ser favorit dues vegades, interpretant una varietat de gèneres musicals que van incloure des de cançons de Pablo López fins a temes de The Cure.

Abans del seu salt a la fama a "Operación Triunfo", Miki ja havia mostrat la seva passió per la música com a vocalista del grup Dalton Bang, format amb els seus amics durant la seva etapa a l'institut. Aquest grup, influenciat per l'escena mestissa catalana i altres gèneres com el soul, l'ska, el reggae i el pop llatí , s'especialitzava en concerts festius plens d'energia i de connexió amb el públic.

Miki Núñez - Gelat

Després de "Operación Triunfo", Miki va representar Espanya al Festival de la Cançó d'Eurovisió 2019 amb la cançó "La Venda". Encara que va acabar en el vint-i-dosè lloc, la seva actuació va ser rebuda positivament pel seu caràcter enèrgic i optimista.

En l'àmbit discogràfic, Miki va llançar el seu primer senzill "Celébrate", que va debutar al número 1 a iTunes i va acumular més d'un milió de visites a YouTube en pocs dies. Aquest senzill va ser l'avançament del seu àlbum debut "Amuza", llançat al setembre de 2019.

A més de la seva carrera musical, Miki ha incursionat a la televisió, sent presentador del programa Cover a TV3 i, com ja hem comentat, protagonitzant sèries com Jo mai mai. Molt mediàtic a Catalunya, va ser l'encarregat de presentar les Campanades de Cap d'Any a TV3 juntament amb Laura Escanes. També és conegut pel compromís amb la sostenibilitat, promovent l'ús de roba reciclada i de segona mà.