Muntatge amb Virginia de 'Com si fos ahir' i una emoticona amb cara d'ensurt

'Com si fos ahir' del 22 de gener: Avança la trama de la misteriosa Virgínia

La germana del Marc i el Marcel amaga alguna cosa

Al capítol del dijous 18 de gener de 'Com si fos ahir' vam poder veure com la Virginia amaga alguna cosa. La noia va aparèixer del no-res abans de Nadal assegurant que era la filla del difunt Quim. Cosa que tothom va donar per fet però que ningú no s'ha preocupat de comprovar amb una prova d'ADN. La Virginia a poc a poc va coneixent tota la família encara que la Cati sospita. Fins i tot, sense saber que eren germans, es va besar amb el Marcel. El Marc els va explicar a tots dos que en Quim era el pare de tots tres i la noia se'n va anar. Minuts més tard parlava amb algú per telèfon comentant l'inconvenient de l'aparició d'un altre germà.

Què amaga la Virgínia?

Hi ha molts dubtes sobre el que busca en realitat Virgínia i, sobretot, qui hi ha darrere de tot això. Per primera vegada en força temps hi ha una trama de misteri a 'Com si fos ahir', cosa que agraeixen els fans de la sèrie. Al capítol del dilluns 22 veurem com el Marc pressiona la Virgínia per quedar, però la noia li diu que no. Desesperat, demana ajuda a Marcel. Per què té tanta ànsia el Marc ara per continuar coneixent a la Virgínia? Fins fa res la defugia.

Més tard, el noi obliga l'Eva a parlar amb la Malena perquè torni a treballar encara que es trobi malament. El Marcel s'ha queixat d'estar fent la feina de la Malena. La petició de l'Eva a la treballadora portarà conseqüències greus com podrem veure durant la setmana.

La mudança del Jordi

En una altra trama veurem com el Jordi es trasllada al pis de la Gina. Aquesta decisió la van prendre al capítol del dijous 18 de gener. La Gina estava trista per haver hagut d'acomiadar gent a la seva empresa i l'Eva l'acompanya a veure gatets per animar-la. Una trama una mica surrealista que acaba amb l'empresària adoptant-ne una. No recordava que el Jordi era al·lèrgic pel que, en anar a viure junts, ho ha de tornar a la protectora. La parella ha demanat ajuda als amics per fer la mudança. Coneixent tots els personatges segur que hi ha alguna topada. S'obrirà alguna nova trama?

Finalment al capítol del dilluns 22 veurem com l'Ainhoa ​​es disculpa amb el Litus per haver-lo pressionat amb el tema econòmic. La noia segueix molt nerviosa perquè ha de tornar els diners i pagar la multa després d'haver estat cobrant una pensió de manera irregular. Tot i que el Litus inicialment li va oferir la seva ajuda pensant-se que la xifra a pagar seria menor. Finalment va decidir fer servir els diners en altres opcions com un viatge amb el seu fill o anar a Glasgow a un concert amb els seus amics. Això va fer enfadar l'Ainhoa ​​encara que ara creu que s'ha equivocat.

On ia quina hora es pot veure l'episodi?

El capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 22 de gener del 2024 es podrà veure a les 16:11 de la tarda a TV3. Serà, com sempre, després de l'emissió de Cuines. També es podrà veure a la plataforma 3cat.