Persona vestida de negre sostenint flors blanques al costat d'un taüt de fusta amb un emoji trist superposat.

Segon capítol de 'Com si fos ahir' del 25 de juny: Conseqüències d'una mort fulminant

Aquest dimarts que ve hi haurà doble episodi de 'Com si fos ahir'

Drama a 'Com si fos ahir'. Encara que era una possibilitat que la Virgínia morís ja que en tenir un aneurisma al cervell podia fer-ho en qualsevol moment, ningú pensava que seria així. El Marc i el Marcel van jugar brut per impedir que tingués un fill amb el seu xicot i la pressió va ser tan elevada que la noia es va posar molt nerviosa i va morir. El Marc, el Marcel i la Cati estan molt afectats per la mort de la Virgínia. Però ja és tard per a laments.

L'Èrica no vol que els germans vagin a la cerimònia. Els nois ploren a la tomba. A xarxes socials alguns fans de la sèrie han especulat amb la possibilitat que tot sigui un nou joc de la Virgínia per veure la reacció dels germans. Difícil però no impossible. No seria la primera vegada que en una sèrie “ressuscita” algú.

L'Eva obre els ulls

En una altra trama veurem que el Valeri explica a l'Eva les ofenses que va rebre de Lluc i aquesta el confronta. L'home es pica i és desagradable amb l'Eva. La dona obre els ulls per fi. Serà definitiu o l'Eva acabarà cedint?

Està molt enamorada del Lluc, una persona amb dues cares. Faci el que faci té un problema. Si hi manté la relació, la cosa acabarà malament. Si ho deixeu tindreu problemes amb l'apartament. Recordem que el van comprar el Jordi, la Gina, l'Eva i el Lluc a parts iguals i que en casos així gestionar-lo o vendre'l no és gens fàcil. Problemes a la vista. Eva és una experta a buscar-los.

La proposta del Francesc amb el casament de l'Ivan i el Ricky

Finalment veurem que en Francesc proposa la Sílvia com a organitzadora del casament de l'Ivan i el Ricky. L'Ivan enveja l'enamorament del Francesc cap a la seva amiga. Ell no està enamorat del Ricky i no s'hi vol casar. No gosa dir-ho. Seria la segona vegada que ho deixaria. Sigui com sigui, és evident que tard o d'hora haurà de prendre una decisió. El casament és al juliol.

On i a quina hora s'emet el segon capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 25 de juny del 2024?

La de dimarts serà una programació diferent. Com que va quedar un capítol pendent del dia que es va constituir el Parlament de Catalunya i, per tant, no es va emetre capítol de 'Com si fos ahir', dimarts hi haurà doble episodi. És l'única manera de poder quadrar amb el capítol final de temporada del proper diumenge 21 de juliol.

Aquest segon capítol començarà just després del primer, a les 16.34. Segons la programació oficial de TV3, tindrà una durada de més de 50 minuts. Es podrà veure a TV3 i a la plataforma 3cat.