Muntatge amb una imatge de Luna Serrat, del perfil d'Instagram. A l'esquerra una imatge de Dani Ceballos durant un partit, del seu perfil d'Instagram

'Mi shulita': La néta de Joan Manuel Serrat que surt amb Dani Ceballos

El festeig merengue d'una Serrat

Les parelles i esposes dels futbolistes del Reial Madrid, com les de qualsevol altre dels equips de l'elit, es mantenen al primer pla del focus mediàtic a través d'un col·lectiu a qui se'ls anomena WaGs (acrònim de Wifes and Girlfriends) .

Una de les darreres a integrar-se en aquest selecte grup de dones ha estat Luna Serrat, néta del llegendari cantautor català Joan Manuel Serrat. Luna resideix a Madrid, estudia interpretació i anhela convertir-se en personatge famós. Ara com ara, el seu romanç amb un jugador de l'equip blanc està afavorint la seva escalada cap a la popularitat, ja que és l'actual parella de Dani Ceballos, futbolista merengue que, tot i no ser ni de bon tros una peça clau de l'equip, pot presumir de militar a l'equip que regna a Europa. Als seus 27 anys, el jugador andalús i la néta de Serrat mantenen una relació des de fa un parell d'anys.

Ceballos anomena a Luna amb l'afectuós sobrenom de "mi shulita". Ella va assistir al matx de l'última final de la Champions League que es va disputar a l'estadi de Wembley, que va servir per tornar a coronar el conjunt entrenat per Carlo Ancelotti com a campió d'Europa. Luna va assistir acompanyada de la germana del futbolista, recolzant l'equip blanc i, molt probablement, incomodant aquest gran culer confés que sempre ha estat el seu avi, Joan Manuel Serrat. De vegades, els capricis del cor ens ofereixen sorpreses com aquesta.

Sota el pes del cognom Serrat

La néta gran de Joan Manuel Serrat vol pujar a un escenari i que se la conegui com a actriu i per això fa un temps que es forma a l'escola de Raquel Pérez, una de les més conegudes entre els joves actors a la capital espanyola. Luna Serrat és filla del primogènit del cantant, Queco, que viu allunyat dels mitjans i treballa en producció de televisió. Després de llicenciar-se en Periodisme i Comunicació Audiovisual a la universitat San Pablo CEU de Madrid i des d'un inici va tenir clar que volia encaminar els seus passos cap al periodisme musical, per la qual cosa va començar fent pràctiques en una coneguda cadena radiofònica per després treballar-hi diversos anys.

Tot i això, la seva veritable vocació és la interpretació, per la qual cosa es va apuntar a classes amb la Raquel i ha aconseguit fer els seus primers passos als escenaris, a través de petites representacions. Pel que fa a la música, s'està formant a l'Acadèmia Juke Box, especialitzada en cant i teatre musical. Com es pot detectar a les publicacions del seu compte d'Instagram, el seu talent com a cantant és per tenir-lo en compte.