Virginia en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 3 de juliol: Una missa per la Virgínia amb convidat sorpresa

També veurem com evoluciona la trama de la Joana i la de les noies que treballen com a moderadores de contingut.

El capítol de dimecres de la sèrie de sobretaula de TV3 ve amb tres trames principals. S'acosta el final de temporada –el capítol final s'emet el diumenge 21 de juliol– i les trames es van encaminant al final.

Aquest dimecres, a la primera, veurem que el Toni Petit organitza una missa per la Virgínia a petició del Marc i el Marcel.

Tot i que el Toni i la Virgínia es van conèixer poc van congeniar ràpidament i el noi vol ajudar. A més és molt catòlic - va estar a punt de ser capellà - el Sergi es presenta i els confessa que se sent culpable de la mort de la noia.

Bon gest de la Naiara

En una segona trama veurem una mica d'humanitat a la Naiara. Es va comportar molt malament amb les seves amigues amb l'únic objectiu d'enfilar-se a la feina. Això va provocar que la Patri i l'Anju demanessin treballar al torn de nit.

Revisar vídeos en aquest torn és dur psicològicament i totes dues comencen a estar al límit. La Naiara vol intentar que la Patri recuperi la seva feina abans –és a dir un horari de dia– i es baralla amb la seva cap. El Toni Petit, el seu xicot, vol que la Patri deixi la feina, però la noia no pot. Necessita els diners després d'haver invertit tots els seus estalvis a l'escapament room que vol muntar amb el Valeri. És un projecte que a més l'il·lusiona i ara no es vol fer enrere i perdre els diners.

Novetats amb la Joana

Finalment veurem que la Joana deixa de prendre les pastilles pel genoll. Tot indica que els canvis d'humor i les paranoies es deuen a efectes secundaris d'aquestes pastilles. S'està automedicant, però el seu entorn no ho sap. La Pili creu que la Joana podria tenir una demència. Ha fet diverses coses que poden fer pensar que aquest és el problema. I aquest dimecres veurem com els problemes se li acumulen a la Joana. Es mareja pel carrer i truca la Gemma.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 3 de juliol de 2024?

L'episodi de 'Com si fos ahir' d'aquest dimecres començarà a les 16.02. Recordem que com que és estiu comença uns minuts abans en comparació del seu horari habitual. Tindrà una durada, comptant la pausa publicitària, de quasi 40 minuts. Es podrà veure en directe per TV3 i la platafoma 3cat.