Leonor de Borbó amb una ampolla de vodka al costat

Leonor més Borbó que mai: La seva festa fins a les 6 del matí

Leonor de Borbó copia els seus cosins i demostra que també és una amant de les sortides nocturnes

Sempre s'ha dit que els Borbons són molt Campechanos i uns amants de la festa, fins al punt que aquest apel·latiu s'usa per referir-se al rei emèrit. Els néts de Joan Carles I d'Espanya, Froilán i Victoria Federica Marichalar, també són uns amants de la nit madrilenya i tenen una vida més nocturna que diürna. Sobre els Urdangarín, sempre s'ha dit que són més mesurats i se centren més en l'esport o la seva carrera. Almenys això és el que transmeten.

Sobre el Leonor i la seva germana sabem poca cosa. L'hereva va fer els 18 anys el 31 d'octubre del 2023 i el Congrés dels Diputats li va organitzar una festa amb magnificència. Sabem molt poc sobre la seva vida privada, almenys fins ara, que era menor d'edat i gaudia d'un dret de protecció més gran de la intimitat. La mare volia transmetre durant aquestes cerimònies que la seva filla era la primera vegada que bevia una copa de cava, però queda clar que no és així.

La noia consumeix alcohol igual que consumeixen alcohol tots els joves de la seva edat. En aquest sentit, ha estat enxampada a les sis del matí, prenent combinats de vodka amb llimona i amb dos joves. Estava al reservat del Fitz Club, al centre de Madrid. Entro per l'Hotel Barceló Torre, per una porta secreta que connecta tots dos llocs i que és per on entren DJ, VIPS, etc.

Estava en una zona VIP, just a sobre del DJ, però molta gent a la discoteca es va adonar de la seva presència. "Va estar acompanyada per vuit amics, dos d'ells nois, i van gaudir d'una intimitat total, ja que van reservar una llotja que estava localitzada just a sobre del discjòquei. No van compartir espai amb ningú més, per la qual cosa van gaudir de total discreció. L'hereva. no va entrar per la porta principal de la discoteca: “Ho va fer per una que connecta la sala amb un hotel que hi ha al costat”, va explicar una reportera del programa Fiesta, de Telecinco.

La informació s'ha fet viral a les xarxes socials i han aparegut moltes crítiques per la sortida nocturna de la Princesa d'Astúries. Cada cop que surt, l'Estat ha de gastar recursos en personal de seguretat, en desplaçament privat i, evidentment, en pagar-li les copes.

Discoteca Fitz de Madrid

La discoteca Fitz es troba al bell mig de la capital espanyola, al carrer Princesa. Obre cada dia de dotze de la nit a sis de la matinada, excepte diumenge i dilluns. El seu públic és força exclusiu i es poden reservar les entrades a través d'Internet. Segur que la tornarem a veure en aquest establiment.