Problemes entre Leo Messi i Antonela Roccuzzo

Rumors de crisi entre Leo Messi i Antonela Roccuzzo: Els motius

Leo Messi no passaria per un bon moment amb la dona

Leo Messi i Antonela Roccuzzo són la parella perfecta. Això sempre s'ha afirmat. Van començar la relació des de molt joves, fins i tot abans que el futbolista argentí es convertís en el millor jugador de futbol de la història. A Barcelona han estat feliços, tant a nivell personal com professional. El 10 ha guanyat tots els títols possibles amb el Barça i ara també pot dir que ha guanyat un Mundial. Amb set Pilotes d'Or no hi ha ningú al món que se li acosti. Probablement Maradona i Pelé poden estar a la seva altura, però Cristiano Ronaldo és molt lluny del seu nivell, encara que a Madrid s'esforcen a dir el contrari. Tot i això, ara sembla que no tot seria de color de rosa i alguns mitjans argentins i espanyols asseguren que la parella està en crisi.

L'amistat entre Antonela Roccuzzo i Victoria Beckham

Roccuzzo ha publicat recentment al seu perfil d'Instagram diferents regals relacionats amb el món de la moda. Tothom podria pensar que són de Leo Messi, però no, són de Victoria Bechkam, la dona de l'exjugador de Manchester United i el Reial Madrid i ara propietari de l'Inter de Miami. "Podrien estar a un pas de la separació”, assegura Socialite.

''Van revelar que Messi i Antonella estaria travessant una forta crisi'', hauria dit el periodista argentí Gonzalo Vázquez. Una prova seria l'escena que es va viure a l'entrega de la Pilota d'Or a París, quan Messi hauria fet la cobra a la seva dona quan aquesta li hauria intentat fer un petó.

La cobra de Messi

Messi li va fer la cobra a la seva dona davant de tot el món durant la recollida de la pilota d'or del futbolista, a més, ella li va plantar i no va pujar a acompanyar-lo a l'escenari. També consideren clau que Leo Messi no comentés ni tampoc fes «m'agrada» a la imatge que va publicar la seva dona on apareixien els dos vestits de gala, també durant l'entrega de la Pilota d'Or.