Escena de Com si fos ayer

Què passarà al capítol de Com si Fos Ahir de dimecres 29 de novembre?

La telenovel·la té enganxats centenars de milers de catalans cada tarda

Els espectadors de la Televisió de Catalunya que siguin a casa seva a les tardes poden gaudir de dilluns a divendres d'un nou capítol de la sèrie del moment, 'Com si fos ahir', que al setembre va començar la setena temporada. S'emet a partir de les quatre de la tarda, però també es poden veure els capítols en diferit a través d'Internet.

Des dels primers anys d‟existència d‟aquesta televisió pública, és habitual la programació d‟una telenovel·la a la tarda, que s‟emet sempre després del telenotícies i d‟un programa de cuina. 'Nissaga de Poder', 'Laberint d'Ombres', 'El Cor de la Ciutat', 'La Riera'... són molts els projectes que han passat per TV3 i que han mantingut la intriga dels espectadors.

Com si fos ahir, té una durada d'uns 45 minuts amb una pausa per a la publicitat. Al capítol de dimecres 29 de novembre els espectadors podran veure Celia molt nerviosa després que Quique li proposés convidar-la a sopar. Vol agrair-li que l'acompanyés a sacrificar el gos. Es va sentir molt abrigallat i considera que compartir taula és un bon detall. Els companys de feina l'han animat perquè faci el pas i accepti la proposta.

La Cati, que està implicada en el robatori d'uns quadres, té por que Valeri els denunciï i demana al Marc tornar la tele. El jove considera que la denúncia no té cap recorregut i demana a Cati que es tranquil·litzi. D'altra banda, Ricky vol que Noe i Iván pressionin per ser readmesos al gimnàs. En aquest sentit, Iván té una idea molt bona però una mica esbojarrada – en la seva línia habitual – perquè els tornin a readmetre.

La programació segueix amb nous programes després de Com si fos ahir

TV3 continua apostant per la ficció després d'aquesta sèrie. Emet 'El paradís de les senyores', una producció italiana que també manté els espectadors catalans intrigats amb trames molt interessants. Tot seguit, el magazíne Planta Baixa presentat per Agnès Marquès, on es comenta l'actualitat política i cultural del dia. Segueix la tarda amb el concurs 'Atrapa'm si pots' presentat per Llucià Ferrer i amb 'Està Passant' de l'humorista Toni Soler. La nit es tanca amb el Telenoticies Vespre de Toni Cruanyes i un altre programa en horari de prime time segons el dia de la setmana.