Problemes entre Leo Messi i Antonela Roccuzzo

Leo Messi i Antonela Roccuzzo fan callar rumors amb una foto junts

Les darreres setmanes s'ha estat especulant sobre una crisi entre la parella

Són una de les parelles més sòlides al món del futbol. Leo Messi i Antonela Roccuzzo han publicat un selfie a les xarxes socials per fer callar els rumors que fa setmanes que circulen. Segons aquests rumors, la parella estaria passant una greu crisi i la separació seria imminent. Tot va començar al programa Socialité de Telecinco. El periodista Gonzalo Vázquez va assegurar que el futbolista no va voler fer un petó a la seva dona a la gala de la Pilota d'Or. Altres van comentar que feia mesos que no pujaven cap foto junts a xarxes socials.

Les informacions no anaven més enllà, però el rumor ja estava llançat i aviat començar a especular mitjans argentins i d'altres països de Sud-amèrica. El selfie del futbolista de l'Inter Miami amb la seva dona aclareix tota mena de dubtes. La parella continua unida i els rumors de crisi simplement eren això, rumors.

Selfie de Leo Messi i Antonela Roccuzzo a les grades d'un estadi. Ell prenent mat.
Leo Messi i Antonela Roccuzzo | Instagram, @antonelaroccuzzo

Com ha estat la història d'amor entre Leo Messi i Antonela Roccuzzo?

La història d'amor de Messi i Antonela va començar a Rosario, Argentina, la seva ciutat natal. Es van conèixer quan Messi només tenia 9 anys, gràcies a la relació de Messi amb Lucas Scaglia, cosí d'Antonela i amic proper. Des de llavors, una connexió especial es va forjar entre ells. Tot i la partida de Messi a Barcelona per perseguir el seu somni, ell i Antonela van mantenir la seva connexió. Amb el temps, la seva amistat de la infància es va transformar en un romanç a distància, mostrant una profunda dedicació l'un a l'altre malgrat els quilòmetres de separació.

Top 10 funniest videos from Leo Messi | Oh My Goal

Una característica distintiva de la seva relació ha estat el maneig de la seva privadesa. Tot i la intensa atenció mediàtica, Messi i Antonela han aconseguit mantenir gran part de la seva vida personal fora de l'ull públic, centrant-se a cultivar la seva relació i família lluny dels reflectors. La parella es va casar el 2017 en una cerimònia estel·lar a Rosario, consolidant el seu amor davant amics, familiars i nombroses estrelles del futbol. Junts, han format una bonica família amb tres fills, evidenciant un fort compromís familiar i un amor profund.

El fitxatge de Leo Messi primer pel París Saint-Germain i després per l'Inter Miami de la MLS va ser un nou capítol per a la família encara que com es pot veure s'han anat adaptant a les novetats ia les circumstàncies.