Muntatge amb una imatge de Laura Fa amb un micròfon davant ia la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, imatge d'Anabel Pantoja durant la seva participació en un podcast

Laura Fa reacciona a l'embaràs d'Anabel Pantoja: 'No està...'

La neboda d'Isabel Pantoja està esperant el primer fill

La notícia de l'embaràs d'Anabel Pantoja ha causat enrenou al món del cor, i una de les veus més destacades a comentar l'esdeveniment ha estat la de Laura Fa. La col·laboradora de televisió no s'ha guardat res i ha estat molt directa segons la seva opinió sobre la capacitat d'Anabel per afrontar aquesta nova etapa de la seva vida.

Serà el primer fill per a Anabel

Anabel Pantoja, coneguda per la seva participació en programes de televisió i la seva activa presència a xarxes socials, va anunciar el seu embaràs a través de la revista 'Lecturas'. Aquesta notícia ha estat rebuda amb entusiasme pels seus seguidors, però també ha generat crítiques i comentaris diversos a l'àmbit de la premsa del cor. La influencer manté una relació amb David Rodríguez, fisioterapeuta de la seva tia, Isabel Pantoja.

La reacció clara i directa de Laura Fa

Laura Fa, col·laboradora habitual en programes de televisió com el desaparegut 'Sálvame' i 'Espejo Público', ha estat una de les primeres a comentar l'embaràs d'Anabel Pantoja. Durant una emissió del programa 'Espejo Público', Laura va expressar els seus dubtes sobre si Anabel està realment preparada per ser mare. “A veure, preparades per ser mare no n'estem cap, és una cosa força complicada. Jo crec que sí, encara que ella té unes particularitats. A mi em sorprèn perquè és molt poc independent”, va comentar la Laura.

Fa va afegir que la seva impressió d'Anabel com algú malcriada i egoista ha canviat després d'una conversa que van tenir al març, on Anabel li va assegurar que havia madurat i canviat molt. Tot i això, la Laura no va poder evitar expressar les seves reserves, dient: “Si continua sent l'Anabel d'abans, no està preparada, però ella diu que ja no és aquesta noia”.

La relació d'Anabel amb Omar Sánchez que va acabar molt malament

Anabel Pantoja ha tingut una vida amorosa força pública. Abans de la seva relació amb David Rodríguez, va estar compromesa amb Omar Sánchez, també conegut com "El Negro", amb qui va tenir una relació molt mediàtica que va acabar en ruptura. Anabel ha estat un personatge constant als programes d'entreteniment i reality shows, on la seva vida personal ha estat exposada i discutida àmpliament.

Laura Fa, per la seva banda, és coneguda pels seus comentaris sense filtre i les seves polèmiques a la televisió. Ha tingut enfrontaments públics amb diverses celebritats i col·legues, cosa que l'ha convertit en una figura controvertida però rellevant al panorama del cor. Alguns, fins i tot, li han fet atacs catalanòfobs. Kiko Matamoros n'és l'exemple.

Les seves opinions sobre la vida de les celebritats sovint generen reaccions fortes, tant de suport com de crítica. Fa és una de les integrants del grup 'Las mamarazzis'.

Les xarxes socials es divideixen

Les xarxes socials s'han omplert d'opinions sobre l'embaràs d'Anabel Pantoja i els comentaris de Laura Fa. Els seguidors d'Anabel han mostrat suport i emoció per la notícia, mentre que altres s'alineen amb les reserves expressades per Laura Fa.