Lluc en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 7 de juny: Comentari del Lluc que el Jordi i la Gina passen per alt

També veurem la cerca de pis per part de la Noe

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. S'acosta el final de temporada, previst per al juliol, i la majoria de trames ja es van enfocant. Totes menys una. Algú recorda l'Ainhoa? És difícil creure que ja no hi tornarà. La seva actitud manipuladora i tòxica fan pensar que està preparant alguna jugada i que tornarà al moment menys esperat. I ho farà fent mal.

A l'episodi d'aquest divendres veurem que el Joel ha de fer una feina d'anglès i la Marta el motiva. Consisteix a fer un vídeo elaborant una recepta. La Mari Carmen, experta en cuina – i en programes de cuina – us ajudarà. El noi aviat tindrà una visita amb la mare. El Salva i la Marta no saben com s'ho prendrà. El seu pare és a la presó i intueixen que el maltractava. La relació amb la seva mare no és que fos gaire millor.

El Miquel ajuda la Noe

D'altra banda, veurem que el Miquel ajuda la Noe a llogar el pis. Ella està desesperada perquè no troba res assequible. Fins i tot la Mari Carmen, la seva mare, es fica a la seva vida. Creu que no està bé amb l'Aitor perquè si no, no se n'aniria del seu pis.

La realitat és que l'Aitor vol ser independent i això és una cosa que tard o d'hora passarà factura a la relació. De fet ja ho està fent però és qüestió de temps que ho acabin deixant. La Noe s'assabenta per la Cèlia que el Miquel té una història amb algú; li fa mal però se n'alegra. El que no sap la Noe - i veurem què passa quan ho sap - és que la seva millor amiga és la 'parella secreta' del Miquel.

El Lluc continua mostrant el costat més desagradable

Finalment, veurem que en Lluc fa un gest racista davant del Jordi. La Gina i el Jordi es forcen a pensar que potser ha tingut un mal moment, però que en el fons és bona persona. La parella Gina-Jordi està molt il·lusionada amb la possibilitat de comprar un apartament juntament amb el Lluc i l'Eva. És evident que aquesta trama acabarà molt malament. El caràcter ocult del Lluc implica odi cap a molts col·lectius i tot acabarà esclatant.

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 7 de juny del 2024?

L'episodi de la sèrie de sobretaula de TV3 començarà a les 16.05 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com cada dia, es podrà veure en directe per TV3. També a la plataforma 3cat. A la plataforma, a més, es podrà veure en diferit en qualsevol moment.